ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Νίκος Χατζηνικολάου για Γιάννο Παπαντωνίου: Δε φοβόμαστε αλήτες που παίρνουν μίζες (Video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά του Γιάννου Παπαντωνίου, με αφορμή αγωγές που έχει καταθέσει ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών πρώην υπουργός, κατά της RealNews.....
Όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιάννος Παπαντωνίου δέσμευσε τον τραπεζικό λογαριασμό της εφημερίδας, προκειμένου να εισπράξει τα 11.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν.
Σύμφωνα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γιάννος Παπαντωνίου διεκδικούσε δικαστικά, μέσω αγωγών, ένα εκατομμύριο ευρώ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας τον Μάιο του 2014, για το 1,3 εκατομμύρια ευρώ της λίστας Λαγκάρντ.
Αν και η εφημερίδα δεν καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, της επιβλήθηκε τελικά πρόστιμο 11.175 ευρώ, διότι δεν είχε αφαιρέσει από το ρεπορτάζ της τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του Γιάννου Παπαντωνίου.
Το ποσό αυτό είναι που «πάγωσε» ο Γιάννος Παπαντωνίου, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ασχολούνται τώρα ακόμη πιο εντατικά με το σκάνδαλο, ετοιμάζοντας φάκελο που θα αποσταλεί στην προανακριτική επιτροπή.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ