Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα του Σταύρου Ξαρχάκου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει ο συνθέτης Ξαρχάκος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανακοίνωση του τελευταίου.....
 μέσα από την οποία δηλώνει πως πρόκειται να τοποθετήσει προσωρινό επίτροπο στην ΑΕΠΙ για να διασφαλίσει τα δικαιώματα των δημιουργών και πως πρόκειται άμεσα να έρθει στη βουλή και το σχετικό νομοσχέδιο.
Ο συνθέτης ο οποίος πρώτος απεύθυνε έκκληση στον πρωθυπουργό να αναλάβει την πρωτοβουλία για την επίλυση του προβλήματος, υπογραμμίζει πως είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός έδειξε την ευαισθησία με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το λύσει.
Δήλωση Σταύρου Ξαρχάκου
Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,
Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ.  Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών. Είναι η πρώτη φορά όμως που ένας πρωθυπουργός έδειξε  την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει. Και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σ’ ευχαριστήσω γι’ αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Ξαρχάκος
http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.