ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η αξιοπρέπεια σε κρίση στην Ελλάδα της κρίσης.Μη με ξεφτυλίσετε, συγνώμη......    

Ορέστης Τσάρκος

Αυτό που συνέβη πριν λίγες ημέρες από έναν αξιοπρεπή και οικογενειάρχη  άνθρωπο δεν το χωρά ανθρώπου νους.  Ο 50χρονος άντρας..........


σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, αναγκάστηκε να κλέψει ένα δέμα με ξύλα, τα οποία  ήταν τοποθετημένα μέσα σε ένα σακί και βρίσκονταν έξω από σούπερ μάρκετ της Πάτρας.

Περαστικοί είδαν τον άντρα να κλέβει τα λιγοστά ξύλα και τον....... κυνήγησαν. Ο ηλικίας περίπου 50 χρονών δράστης έτρεξε μια απόσταση γύρω στα 400 μέτρα, μέχρι τελικά να τον πιάσουν.

Όλοι πάγωσαν όταν τους κοίταξε και τους είπε "Τα πήρα γιατί κρυώνουν τα παιδιά μου. Μη με ξεφτυλίσετε, συγνώμη.." , σοκάροντας όλους όσοι αρχικά έτρεξαν για να κυνηγήσουν ένα κοινό κλέφτη.

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες στα όρια της φτώχειας σε τέτοιο βαθμό που φθάνουν ακόμη και στην παρανομία για να επιβιώσουν. Και δεν πρόκειται απαραίτητα για πολίτες με παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν. Αλλα για άτομα που έχουν φθάσει σε απόγνωση και νιώθουν πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ