Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Συνωστισμός και τεράστιες ουρές στο χιονοδρομικό Παρνασσού -Απίστευτη ταλαιπωρία λόγω κακής οργάνωσης

Αναφορές ακόμη και για ξύλο μεταξύ των εκδρομένων στην Αράχωβα - Χιονοδρόμοι περίμεναν έως και μιάμιση ώρα για να κάνουν μια κατάβαση - Στην Φτερόλακκα ο χρόνος αναμονής αγγίζει τις δύο ώρες......

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς στο χιονοδρομικό του Παρνασσού λόγω του ότι δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα λειτουργούσε μόνο η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και το διπλό λιφτ «Αίολος». Μετά τις 12:30 μπήκε σε λειτουργία το λιφτ «Βάκχος» με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του λιφτ «Αφροδίτη» και να δημιουργηθούν τεραστιες ουρές στην αφετηρία των λιφτ. 

Χιονοδρόμοι περίμεναν έως και μιάμιση ώρα για να κάνουν μια κατάβαση ενώ από την πλευρά της Φτερόλακκας ο χρόνος αναμονής αγγίζει τις δύο ώρες. Λογικό ήταν να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των επισκεπτών ενώ δεν έλειψαν οι αψιμαχίες με τους πιο θερμόαιμους να έρχονται στα χέρια! 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο που τράβηξε ο επιχειρηματίας και ξενοδόχος Στέργιος Παπαστάθης όπου περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού








protothema.gr

17 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΠΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 000000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ....16 Ιανουαρίου 2017 στις 12:12 π.μ.

    H κατάντια ενός λαού που μόνον «Ελληνικός» δεν μπορεί να λέγεται …………!!!!
    Αθλια ζωα Ελληνοφωνα…1000 μνημονια να σας βάλουν μυαλό δεν θα βάλετε..χατζατζάρηδες.
    Δείτε στο παρκάτω βίντεο της ντροπής τι έγινε από τους ούγκανους στον Παρνασσό.

    https://www.youtube.com/watch?v=RUyNNOp_ahA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Αλεξάτος
    9 ώρες ·

    ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΝΤΑΒΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!

    Γενικευμένη μετακολλεγιακή σύρραξη στα βουνά του Παρνασσού!Πλακώθηκαν στις γροθιές οι χιονοδρόμοι εκδρομείς, γιατί, λέει, δεν λειτουργούσαν τα μισά λιφτ (λίφτ;) και "άντε γαμήσου, ρε καργιόλη! Εγώ θα πάω πρώτος!". "Πίσω, μωρή πουτάνα!". "Ξέρεις ποιος είμ' εγώ, ρε;"

    Γαμώτο! Μ' έφαγε το καφενείο και τα τραγούδια στο Αιγάλεω! Να μην είμαι εκεί πάνω, να καμαρώσω, από μια μεριά, τον μορφωμένο κύριο από το Ψυχικό να πιάνεται στα χέρια με τον πτυχιούχο του Χάρβαρντ από τη Βούλα και την κυρία από τη Φιλοθέη να πετάει το βιβλίο της Χρυσηίδας στο κεφάλι της κυρίας από τον Διόνυσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ...ΣΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ !!
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΙΠΟΤΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΞΕΓΑΝΩΤΩΝ ...ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΕΞΕΙΣ... ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!

    ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=RUyNNOp_ahA


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω ετσι καλα τα λετε προσκυνημενοι χατζατζαρηδες τιποταδες. σκεφτειτε μονο οτι αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζαν και ψηφιζουν τοσα χρονια. κοιταξαν μονο να λογομαχησουν μεταξυ τους και να τα βαλλουν και με τους υπαλληλους του χκπ που αν μη τι αλλο μονο αυτοι δεν φταινε για την καταντια του κεντρου. οι υπαλληλοι του χκπ που δουλευουν 3-4 μηνες το χρονο μεσα στο κρυο για ψιχουλα,απροστατευτοι απο το πολιτικο συστημα οπως σχεδον και πολλοι αλλοι σαν και αυτους. οχι 1000 μνημονια οπως γραφετε αλλα 100000 μνημονια και μετρα να μην μεινει τιποτα ορθιο. να πηγαινουν καποιοι καβατζομενοι στα ατμ καθε πρωτη του μηνα και να μην βγαζει ουτε μονολεπτο! να δω ποιοι ειναι ικανοι τρωνε ποντικια και κατσαριδες για να επιβιωσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ! ΕΤΣΙ 3.49 ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ?
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΑΝΟ..ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ .
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΙΒΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαλλον ξεχασες κατι πολυ σημαντικο δικε μου 5:41! την φωνη του λαου. τελευταιες εκλογες η αποχη ηταν κοντα στο 50%. τωρα οπως ολα δειχνουν θα εκτοξευθει και φυσικα με 60% και 70% αποχη κανενα κομματακι δεν θα μπορει να κανει κουμαντο πλεον. μονο ο λαος. ειναι αναποφευκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΣΥ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ Η ΚΑ΄ΝΩ ΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ποιον απευθυνεσαι ρε φιλε γιατι με εχεις μπερδεψει. καταλαβαινεις τι λες οταν μιλας; ποιος σου μιλησε για παπαδοπουλους; ναρκωτικα παιρνεις; ολοι οι ανθρωποι που κανουν αποχη ειναι με τον παπαδοπουλο; σε ποιον κοσμο ζεις εσυ; βλεπεις πουλακια στον υπνο σου; γιατι αγριευεις; ρε μηπως εισαι κοματοσκυλο σε κανενα συριζα,νδ κλπ και φοβασαι μην χασεις τιποτα;

      Διαγραφή
  9. ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑΝΚΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΕΛΚΕΙΩΝΟΥΜΕ . ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΑΥΓΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ. ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΑΡ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ξερω αν περνεις ψυχοφαρμακα η κατι αλλο,αλλα λες πραγματα που δεν ισχυουν για καποιον ανθρωπο που δεν ξερεις και μαλιστα δημοσια. δεν συμπεριφερονται ετσι οι δημοκρατες σαν και εσενα. σου φταινε ολοι και ολα,αρπαζεσαι συνεχεια και ψαχνεσαι. βρεστα με τον ευατο σου πρωτα και μετα να ασχοληθεις με τους αλλους. οταν λαος πει αποχη πανω απο το 50% δεν υπαρχει κυβερνηση μετα. αρκετα ανεχτηκαμε τις κυβερνησεις τοσα χρονια. τωρα θα κανει κουμαντο ο λαος και θα το δεις στις εκλογες που θα ρθουνε. σου αρεσει δεν σου αρεσει και γραψε οσο θες,εσυ εκτιθεσαι με αυτα που λες ανεπανορθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΤΥΡΑΚΙ ..ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ. ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ.... ΑΦΡΙΣΕΣ!!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ .....ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ. ΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ? ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ... αρκετα ανεχτηκαμε τις κυβερνησεις τοσα χρονια. ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 74. Ε ?? ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΠΑΡ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΒΑΛΕ ΤΗ ΠΥΞΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αφου σε χαλανε τι τα πινεις τα ατιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε...θέλουμε ποιήματα ..το καταλαβαίνετε ? Δε λέω .... βγάλτε τα μάτια σας αλλά μην μαλώνετε. Και να μαλωνετε κάντετο τουλάχιστο με στίχους . Να αποκτήσει νόημα η ζωή σας και εμείς να περνάμε καλά.
    Ειρήνη υμίν. Καλέ ηρεμήστε. Απα πα πα...
    Και έχετε και ωραίο χωριό και ωραίο αεροπλάνο και ωραίο γεφυράκι. Καλέ συνέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καταλαβαινω πως νιωθεις,αλλα ηρεμησε. βραδια ειναι θα περασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΘΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ? Η ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΝΑΚΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ . ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΒΡΕΒΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξερουμε πως νιωθεις και σε καταλαβαινουμε! υπομονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή