Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων του Δήμου Δελφών την Τετάρτη-Ορθή επανάληψη


Σε νεότερη ενημέρωση που είχαμε, στα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν περιλαμβάνονται και αυτά της ΔΕ Γραβιάς.

 Όπως ενημέρωσε η Π.Ε. Φωκίδας, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Δελφών.....
σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από εκείνες των Δ.Ε. Παρνασσού και Γραβιάς, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές λογω των επικρατουσών καιρικών συνθηκών στην περιοχή.

Παράλληλα, με απόφαση του Δημάρχου Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλου, θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τετάρτη και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Δελφών, εκτός από εκείνους των Δ.Ε. Παρνασσού και Γραβιάς, για τους ίδιους λόγους.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου                         

8 σχόλια:

  1. Αλαλούμ! Δήμος και Αντιπεριφέρεια για κλάματα. Όλη την ημέρα συσκέπτονται και απόφαση με ορθή επανάληψη......για πολλά γελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έπρεπε να ντρέπεστε ανεύθυνοι. Περιμένουμε τέτοια ώρα να πούμε στα παιδιά μας αν θα πάνε ή οχι στο σχολείο. Για φωτογραφίες με τον Ψινάκη είστε μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σας είπε ότι ο Δήμος έχει την ευθύνη της απόφασης για το αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Απλά κατι έχει αρχίσει και σας τσούζει με την αυτή τη δημαρχεία και έχετε φάει τα λυσσακά σας... Νισάφι πια δυο χρόνια περασανε... δεν το χωνεψατε;
    Σοδίτσες που τις εχετε και χορηγία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιγραφή από τον ΕΠΙΚΟΥΡΟ
    Ο Δήμαρχός μας, μετά από την σχετική, κοπιώδη και πλουραλιστική ενημέρωσή του από τον “μαίτρ” της υψηλής αυτοδιοικητικής ραπτικής και συνάμα Δήμαρχο του Δήμου Μαραθώνος (‘Ω! δύσμοιρε και αιώνιε Μιλτιάδη...), θα εκδράμει συνοδεία εθελοντών (;) αιρετών στην Λάρισα, προκειμένου να ...φοβερίσει τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, για τις “κακές” ενέργειές του σε βάρος του Νοσοκομείου Αμφίσσης!... Και θα τον "βάλει" στην θέση του...
    Ναί, τέτοια πράγματα θα συμβούν από τον Δήμαρχό μας την ερχομένη Πέμπτη 12-1-2017.

    Περί του αποσπασθέντος αναισθησιολόγου το αναμενόμενο “ξέσπασμα” του "αγανακτισμένου" Δημάρχου μας. Περί αναισθησίας όμως, ουδείς λόγος.

    Αλλά περί αυτού θα επανέλθουμε. Θλιβόμενοι μεν για τον “ξεπεσμό” του Δήμου μας, αλλά θα επανέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΔΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STAR ΛΑΜΙΑΣ

    Χωρίς θέρμανση βρίσκεται το κέντρο υγείας Αμφίκλειας καθώς δεν έχει μπει σταγόνα πετρέλαιο εδώ και αρκετές ημέρες. Γιατροί και προσωπικό έχουν ενημερώσει γραπτώς τους αρμοδίους που δεν έχουν όμως πληρώσει τον προμηθευτή πρατηριούχο με συνέπεια να μην βάζει εκ νέου πετρέλαιο θέρμανσης αν δεν πληρωθεί το προηγούμενο.

    Με αερόθερμα και ορισμένα παλιά κλιματιστικά στους χώρους των ιατρείων οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των τόσο χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι παγωμένοι και η παραμονή των ασθενών σε αυτούς είναι αδύνατη, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας. Ο δήμος βοηθά με μικρές ποσότητες πετρελαίου που σε καμία όμως περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του ολόκληρου του κτηρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι το κέντρο υγείας Αμφίκλειας εξυπηρετεί εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά από τους παραπαρνάσσιους δήμους της περιοχής.

    http://lamiastar.gr/index.php/topika-nea/fthiotida/83156-xoris-thermansi-to-kentro-ygeias-amfikleias-ksepagiazoun-oi-astheneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΟΠΥΥ στους ανεπάγγελτους δίνει δωρεάν χάπια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ιατρείο της Πολυδροσου ποιος έβαλε πετρέλαιο για να μπορεί να λειτουργήσει; ή αυτά δεν σας συμφέρει να τα λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή