ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ηλικιωμένος έστησε παγίδα σε δύο απατεώνες που του τηλεφώνησαν

Απο υποψήφιο θύμα, έγινε θύτης για δύο απατεώνες ένας 80χρονος κάτοικος Ιεράπετρας στην Κρήτη, που δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απο άγνωστο άντρα ο οποίος υποδυόμενος αστυνομικό του ανέφερε πως ο γιός του είχε εμπλακεί σε τροχαίο......

Ο  δήθεν αστυνομικός ζήτησε απο τον 80χρονο να δώσει 5.000 ευρώ για να «ξεμπλέξει» ο γιός του. Όμως ο ηλικιωμένος όχι μόνο δεν «τσίμπησε» αλλά με την σειρά του προσποιήθηκε πως δέχεται να πληρώσει τα χρήματα και αφού κανονίστηκε το ραντεβού, στο σπίτι του, ενημέρωσε την αστυνομία.
Έτσι οι αστυνομικοί «έπιασαν στα πράσα» δύο αλλοδαπούς απο την Βουλγαρία 32 κια 24 ετών, οι οποίοι ανέφεραν πως έχουν κάνει και άλλες απάτες με την ίδια μέθοδο.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 32χρονος  μαζί με τον 24χρονο, είχαν προβεί στη διάπραξη ακόμη μιας απάτης σε βάρος 78χρονης ημεδαπής με τον ίδιο τρόπο δράσης, στην περιοχή της Ιεράπετρας, από την οποία απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των δύο αλλοδαπών βρέθηκε και αποδόθηκε στην 78χρονη το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, ως προϊόν απάτης σε βάρος της.
Από το flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ