ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!Αδέσποτος Σκύλος ζητιανεύει για λίγο Φαΐ από Πόρτα σε Πόρτα, Κρατώντας το Πιατάκι του στο Στόμα. Δείτε το βίντεο.

Σήμερα δεν θα "χώσουμε"  το ματάκι μας  στην "πονηρή" κλειδαρότρυπα  άλλα  λόγω  και  των  ημερών και  μαζί με τις καλύτερες  ευχές μας σε όλες και  όλους   θα  σας  παρουσιάσουμε  κάτι  διαφορετικό  και ιδιάιτερα  συγκινητικό! Υπάρχει ένα  συγκλονιστικό απόσπασμα από τον...
“Όλιβερ Τουίστ”. Όταν ο Όλιβερ βρίσκεται στο ορφανοτροφείο και έχουν μόλις τελειώσει το φαγητό, συνεχίζει να πεινάει. Έτσι, παίρνει το άδειο μπολ του και πάει και ζητάει περισσότερο φαγητό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιοθρήνητο από ένα πεινασμένο παιδί που…
Υπάρχει ένα πολύ συγκινητικό απόσπασμα από τον “Όλιβερ Τουίστ”. Όταν ο Όλιβερ βρίσκεται στο ορφανοτροφείο και έχουν μόλις τελειώσει το φαγητό, συνεχίζει να πεινάει. Έτσι, παίρνει το άδειο μπολ του και πάει και ζητάει περισσότερο φαγητό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιοθρήνητο από ένα πεινασμένο παιδί που παρακαλάει για φαγητό. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΦΑΓΗΤΟ

Εκτός ίσως από ένα πεινασμένο ζώο που ψάχνει για φαγητό. Η μη κερδοσκοπική ομάδα World Animal Awareness Society κατέγραψε κάτι που δεν θα μπορούσε κανείς να σχεδιάσει. Τράβηξαν βίντεο ένα ζώο που είναι αδέσποτο να παρακαλά για φαγητό.
Ήθελαν να δείξουν στον κόσμο πόσο δύσκολη είναι η ζωή όταν ένα ζώο πρέπει να υπερασπίζεται τον εαυτό του στους δρόμους. 


Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου