Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο Θανάσης Μπακαλέξης από το Παλαιοχώρι Δωριέων, διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)

Θετική γνωμοδότηση κατά πλειοψηφία έδωσε, πριν από λίγη ώρα, η Επιτροπή ΔΕΚΟ στην πρόταση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιου Πετρόπουλου να αναλάβει τη διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ο συμπατριώτης μας από το Παλαιοχώρι Δωριέων, Αθανάσιος Μπακαλέξης......

Ο νέος Διοικητής του υπερταμείου (σ.σ. αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Γενάρη) σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στη Διοίκηση και Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών. Από το 1979 μέχρι το 2011 εργάστηκε στον ΟΓΑ, διατελώντας Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού τη διετία 1996 - 1998 και Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού από το 2008 ως την αποχώρησή του (2011). Τον Μάιο του 2015 διορίστηκε στη θέση του διοικητή του ΟΓΑ, με πρόταση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας, Δημήτρη Στρατούλη.
Να ευχυθούμε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Θανάση. 

1 σχόλιο:

  1. Στον αγαπητό φίλο και συγχωριανό μας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΝ ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΝ, όστις αναλαμβάνει Πρώτος Διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    Οικογένεια
    Βίκτωρος Σαμπώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή