Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Κάλεσμα Επιτροπής Ειρήμης Λαμίας για 8 Δεκέμβρη

8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ....


Η  Επιτροπή Ειρήνης Λαμίας σημαίνει αγωνιστικό συναγερμό στους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος της Φθιώτιδας.
Η κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει και, ταυτόχρονα, η, όλο και πιο βαθιά, ελληνική εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους της ευρύτερης περιοχής, είναι οι δυο όψεις της ίδιας πολιτικής.
Στην πολιτική αυτή δεν χωράει καμία αναμονή, κανείς συμβιβασμός. Είναι ταξική επιλογή -και γι αυτό- αντιλαϊκή στο σύνολό της, όσο κι αν προσπαθεί να την εξωραΐσει η πολύμορφη προπαγάνδα της κυβέρνησης κι όλων αυτών που τη στηρίζουν. Μόνη επιλογή για το λαό μας είναι ο δρόμος της οργάνωσης, του αγώνα με τον πραγματικό αντίπαλο στο στόχαστρο. Δηλαδή την Ε.Ε., τη ντόπια κεφαλαιοκρατία, τις κυβερνήσεις τους, τα κόμματά τους, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.   
Οι αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις  στην πανελλαδική γενική απεργία της 8ης Δεκέμβρη και παίρνουμε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων της Φθιώτιδας την Πέμπτη το πρωί στην Πλ. Διάκου της Λαμίας στις 10.30.



ΛΑΜΙΑ     6 Δεκέμβρη  2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου