Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών ακινήτων στις Τ.Κ. Πολυδρόσου, Επταλόφου και Λιλαίας

Δελτίο τύπου έβγαλε ο Δήμος Δελφών με υπογραφή του Αντιδημάρχου κ. Μολιώτη με θέμα: ΄΄Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών ακινήτων στις Τ.Κ. Πολυδρόσου, Επταλόφου και Λιλαίας΄΄
Δεν μπορώ να σκεφτώ την κατάλληλη λέξη σχετικά με το  περιεχόμενο των αναφερομένων στο δελτίο......

Ως γνωστόν οι Αντικειμενικές αξίες των 1500 ευρώ ανά τ.μ. στην περιοχή της ΔΕ Παρνασσού εφαρμόστηκαν από το 2011.
Ο κ. Μολιώτης ήταν Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Πολυδρόσου. Σύμφωνα με το νόμο θα μπορούσε να προσφύγει στο ΣτΕ για την ακύρωση.
Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως και ο ίδιος το χαρακτήριζε, αρκέστηκε να επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη Δημοτική αρχή (συμμετείχε και ο ίδιος ως αντιπολίτευση) και να ενημερώνει κατά την προσφιλή τακτική του εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διορθώσουν το λάθος.
Σύμφωνα με το νόμο οι τιμές έπρεπε να αναπροσαρμόζονται κάθε 2 χρόνια.
Το 2013 οι αντικειμενικές αξίες δεν αναπροσαρμόστηκαν και ο κ. Μολιώτης θα μπορούσε με πιο σοβαρό επιχείρημα να προσφύγει στο ΣτΕ.
Αρκέστηκε στο να συνεχίσει να επιρρίπτει ευθύνες στους προηγούμενους γιατί το μέλος που είχε ορίσει ο Δήμαρχος δεν παραβρέθηκε στην επιτροπή, η οποία όμως έστειλε πρόταση και η οποία δεν λήφθηκε υπόψη όπως αναφέρει και το απαντητικό έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών με αριθ. 1075224/1315/ΟΟΤΥ/Δ/25/5/2011.
Μαζί δε με τον Πρόεδρο του τότε Συλλόγου επαγγελματιών βρήκαν δικηγορικό γραφείο για την υπόθεση με αρχική τιμή 25.000ευρώ και στην συνέχεια η τιμή έπεσε στις 20.000ευρω.
Να σημειώσουμε ότι το δικηγορικό γραφείο που έφερε εις πέρας την αίτηση ακύρωσης πήρε περίπου 3.000 ευρώ.
Συνέχισε να αποστέλλει τα σχετικά έγγραφα διαμαρτυρίας.
Το 2015 που πάλι σύμφωνα με το νόμο θα μπορούσε να γίνει προσφυγή ο κ. Μολιώτης ως Αντιδήμαρχος πλέον,  συνέχισε πάλι να επιρρίπτει ευθύνες .
Το 2016 με την υπ’ αριθ. ΠΟΛ. 1009/18.1.2016 αναπροσαρμόστηκαν οι τιμές και στην ΔΕ Παρνασσού από 1.500ευρώ ανά τ.μ . αναπροσαρμόστηκαν σε 1.250 ευρώ.
Η εφαρμογή των νέων τιμών είναι με αναδρομική ισχύ από 21/5/2015 και όχι από τον Ιανουάριο του 2016 όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου ο κ. Μολιώτης.
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Δελφών ακόμη για τον υπολογισμό των δημοτικών τελών εφαρμόζει,  σύμφωνα με την παλαιά αξία των 1.500 ευρώ και όχι των 1.250 ευρώ.
http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2016/10/1500-1250.html
Με προτροπή πολλών κατοίκων και πρωτοβουλία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Α. Μουλαρά, Α. Λιάπη, Κ. Τσαούση, χωρίς έγγραφα, χωρίς περιττές ενέργειες γίνεται αίτηση ακύρωσης στις 8 Ιουνίου το 2016 με την οποία ζητήθηκε η ακύρωση της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών υπ’ αριθ. ΠΟΛ. 1009.18.1.2016
Το ποσό που απαιτήθηκε συγκεντρώθηκε από κατοίκους των χωριών, όπου κάποιοι συγκεκριμένοι δεν έβαλαν το …..΄΄χέρι στη τσέπη΄΄!
Το σκεπτικό της απόφασης το αναφέρουμε σε προηγούμενη δημοσίευση όπως ακριβώς μας ενημέρωσε ο δικηγόρος της υπόθεσης και γκρεμίζεται ο μύθος του κ. Μολιώτη για ευθύνες προηγούμενων.


Διαβάστε το δελτίο τύπου .

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ              ΑΜΦΙΣΣΑ, 19.11.2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 96/2016
ΘΕΜΑ: “Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών ακινήτων στις Τ.Κ. Πολυδρόσου, Επταλόφου και Λιλαίας ”.

Μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες των κατοίκων, των τοπικών Συλλόγων – Φορέων και την αμέριστη και ενεργή συμπαράσταση του Δήμου Δελφών, άναψε το πράσινο φως για τη μείωση, αναπροσαρμογή και επαναφορά στην κανονικότητα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων εντός Σχεδίου Πόλης στις Τοπικές Κοινότητες Πολυδρόσου, Επταλόφου και Λιλαίας της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού.

Υπενθυμίζουμε ότι για τις εντός οικισμού περιοχές των ανωτέρω Κοινοτήτων, είχε αρχικά καθοριστεί από 1/1/2011 τιμή ζώνης 1.500 € ανά τ.μ., η οποία, μετά την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για οριζόντιες μειώσεις, αναπροσαρμόστηκε σε 1.250 € ανά τ.μ. από 1/1/2016. Οι τιμές αυτές είναι απαράδεκτες, εξωπραγματικές, ασύμβατες με την πραγματικότητα, άδικες συγκριτικά με τις αντίστοιχες των όμορων Κοινοτήτων του Παρνασσού και αποφασίστηκαν από το Υπουργείο πρόχειρα και με μη σύννομο τρόπο, χωρίς μάλιστα να ληφθεί υπόψη, πέραν των εισηγήσεων των Υπηρεσιακών Επιτροπών και η γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, όπως ο Νόμος ορίζει (άρθρο 261 § 4 του Ν. 3852/2010).

Μετά από προσφυγή κατοίκων των Κοινοτήτων τον μήνα Ιούνιο τ.ε. στο ΣτΕ για την ακύρωση των αποφάσεων του Υπουργείου Οικονομικών και τον επαναπροσδιορισμό των αξιών, το Δικαστήριο, με την αριθ. 2336/2016 απόφασή του, έκανε δεκτό το αίτημα και καλεί το Υπουργείο να επαναπροσδιορίσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 νέες τιμές με άρτια μεθοδολογία και τα ανάλογα εχέγγυα για τον ορθό καθορισμό της πραγματικής αξίας των ακινήτων και αφού λάβει υπόψη και τη γνώμη του οικείου Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών έχει αναγάγει το θέμα ως «ύψιστης σημασίας», γι αυτό, πέραν από τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει κάνει παρεμβάσεις και παραστάσεις και έχει παραδώσει σημαντικά στοιχεία στις Υπηρεσίες του Υπουργείου και στους πληρεξουσίους Δικηγόρους. Θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την περαίωση της υπόθεσης και τη δικαίωση των κατοίκων, οι οποίοι υφίστανται άδικα και αναίτια τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες που προσέφυγαν και τους πληρεξουσίους Δικηγόρους για τις ενέργειές τους και βεβαιώνουμε τους κατοίκους και των 3 Κοινοτήτων ότι ο Δήμος Δελφών θα είναι πάντα δίπλα τους.

-------------------------------------------------------------------------------------

Νίκος Μολιώτης
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γραβιάς-Παρνασσού

28 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΓΡΑΒΙΑΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ..... ...ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ .
    ΘΡΑΣΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ? ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝ ΒΟΥΚΙΝΟ !!!20 Νοεμβρίου 2016 στις 7:48 μ.μ.

    ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ..

    5 σχόλια:



    Στην Σουβάλα και στην Αγόριανη γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την ανακοίνωση . Μπράβο στους Προέδρος τον Κοινοτήτων.

    Ανώνυμος

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.
    ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ; ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ!!!!!!!
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

    Ανώνυμος

    Καλά ο άνθρωπος είναι άπαιχτος!!!... Αντί να πεί ότι ντρέπεται γιατί οι κάτοικοι τους γράψανε κανονικά, αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της κοινότητας, βγαίνει και λέει ότι τους δίνει συγχαρητήρια.
    Πάνε καλά αυτοί εκεί στον Σάλωνα;
    Κι όλοι οι άλλοι που πληρώνουνε αυτές τις βλακείες στις άλλες κοινότητες; Να κλαίνε ή να γελάνε;

    Ανώνυμος

    Ο Δήμος Δελφών Θα είναι δίπλα τους με ποιόν τρόπο?
    Ρε ουστ.

    Ανώνυμος

    Δεν ντρέπεστε λίγο που ακόμη και τη δικαίωση κάποιων πολιτών για τον ΕΝΦΙΑ την προβάλετε σαν "δικαίωση" του Δήμου....
    Τόση κατάντια πια σε αυτή την "υψίστης σημασίας" ανίκανη Δημοτική Αρχή;!
    Ούτε για την Απόφαση δεν γνωρίζατε.
    Τη μάθατε από τα ΜΜΕ.
    ΑΙΔΩΣ και πάλι ΑΙΔΩΣ!!

    Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ.

    ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

    ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΖΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ ΖΟΡΟ
      ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ ΚΑΥΤΟ
      ΠΡΟΣΕΧΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ
      ΜΗ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
      ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ
      ΟΛΟΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΙΦΝΗΣ
      ΚΟΚΙΝΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ
      ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ
      ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΑΔΕΙΑΝΟ
      ΠΟΥ ΨΕΥΤΙΕΣ ΟΛΟ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ
      ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ
      ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.
      ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ
      ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ
      ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ,BOLIVAR
      ΤΡΥΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΟΡΟ
      ΦΛΕΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΦΕΡΤΑΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ
      ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ.

      -Ζ-




      Διαγραφή
  4. Να βραβευθεί άμεσα ο Αντιδήμαρχος από τον Λαογραφικό Πολυδροσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ21 Νοεμβρίου 2016 στις 11:48 π.μ.

    ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΑΛΑ ΧΑΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ 2.30 ΜΕ 3 . ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Να βραβευθεί άμεσα ο Αντιδήμαρχος από τον Λαογραφικό Πολυδροσου". Εσυ που το γραψες νάσαι καλά. Ξεκαρδιστήκαμε απ τα γέλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γι αυτό το έγραψα ,εδώ και 3 βδομάδες εχω ψοφήσει στο γέλιο και μόλις πήγα να ησυχάσω αντε πάλι απ την αρχή ,ειδικά το σημερινό ηταν το καλλίτερο αστείο που ακουσα απο τότε που ανακαλύφτηκε ο μπακαλιάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕΣ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ
    ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

    ΣΗΜΕΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ
    ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΦΛΕΣΟΥΡΑ
    ΚΙ ΕΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.

    ΦΛΕΣΟΥΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε αντιδήμαρχε ,βρειτε λίγο χρόνο ανάμεσα στα εγραφα και τις επιστολές ,μνημονεύσατε και το όνομα του ανθρώπου που το πήρε επάνω του και έκανε την προσφυγή.Δεν σας πέφτει η υπόληψη και αυτός αν και αντίπαλος σας πολιτικά, ενδιαφέρεται για τον τόπο του οπως και εσείς .
    Η προσφυγή δεν θα γινόταν ποτέ εαν δεν έβαζε το θέμα ο κύριος Μουλαράς.Οπως δεν το σκεφτήκατε-η δεν θέλατε-τόσα χρόνια να την κάνετε εσείς ,αν και γραμματιζούμενος .Τελικά οι απλοί άνθρωποι το πονάνε το χωριό .Ενα απλό μπράβο το αξίζουν, μόνο αυτό,τους αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  11. Με τα δημοτικά τέλη τι γίνεται?Η καθυστέρηση οφείλεται στην ύψιστη σημασια που δείχνει ο Δήμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΘΡΟΙΖΟΣ ΠΑΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ?21 Νοεμβρίου 2016 στις 5:25 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΘΡΟΙΖΟ ΠΟΙΗΤΗ
    ΣΟΦΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕ
    ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΤΡΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΣΕΝΑ
    ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΧΑΘΗΚΕΣ
    ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑΧΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
    ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ
    Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΥΡΙΑ
    ΜΗΝ ΣΤΗ ΚΟΡΕΑ ΠΕΤΑΞΕ
    ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΑΛΑΤΑΠΙΔΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ
    Ο ΕΞΟΧΟΣ ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΟΣ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΜΕ ΑΝΗΜΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΦΙΜΗΣ ΤΛΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!
    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ;;;;;;;;
    ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΝ ΜΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΟΛΙΩΤΗΣ.
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΔΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ;
    ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ....21 Νοεμβρίου 2016 στις 5:55 μ.μ.

    ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ
    ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ
    ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΜΕ ΦΛΟΜΟΣΑΤΕ
    ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΑΝΕΙ.

    ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΜΒΙΑ ΜΟΥ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΩ
    ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΠΑΩ ΕΓΩ
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΩ.

    ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ
    ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΩ
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΕΓΩ ΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ?

    ΤΙΣ ΛΕΩ ΜΥΓΔΑΛΩ ΣΩΠΑΣΕ
    ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΟΝ ΟΙΣΤΡΟ
    ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ
    ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΧΟ.

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ
    ΤΗΣ ΖΒΑΛΑΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ
    ΤΙ ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ Ο ΣΟΥΡΤΑΦΕΡΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΙΜ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....


    ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ
    ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΙ ΑΥΓΑ
    ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΣΥ
    ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΑΘΗΝΑΣ?

    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ
    ΚΑΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΑΝΕ
    ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ

    ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ
    ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
    ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΑΠ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
    ΠΗΡΕΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ.

    ΠΑΡΑΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΑΠΗΣΕ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΠΟΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ
    ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΟΡΜΗΝΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΟΛΙΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ
    ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ
    ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΕΣ
    ΟΥΤΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΑΡΔΑΛΕΣ
    ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ
    ΚΑΙ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ
    ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΣ
    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ
    ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ
    ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ
    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ
    ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ
    ΚΑΨΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΩΘΕΙΣ

    ΤΟΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΗΤΗ ΤΛΕΣΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ.
    Ο ΜΕΝ ΤΡΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.
    Ο ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Κ Ι Μ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    Ο ΔΕ ΘΡΟΙΖΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλοι μου με ζητήσατε, ψάχνετε να με βρείτε
    να δείτε τα στιχάκια μου και να φχαριστηθείτε...
    Εδώ είμαι φίλοι μου καλοί κι αν έλλειψα για λίγο
    δεν είν΄ ότι καθόμουνα κι έξυνα τα ....μολύβια
    είναι γιατί περίμενα, να βγεί ο αντιδήμαρχός μας
    και δίχως στάλα να ντραπεί, λίγο να κοκκινίσει
    αυτό που ο Αργύρης πέτυχε, το κάνει για δικό του...

    Τώρα λοιπόν που μάθαμε, ποιός ειναι ο σωτήρας
    αυτόνε θα δοξάζουμε και θα υμνολογούμε.
    Έτσι κι εγώ επανέρχομαι, δριμύτατος, φουριόζος
    επαίνους κι ύμνους στο εξής θα γράφω κάθε λίγο
    γιατί άμα τονε φτύνουμε, δεν το καταλαβαίνει
    και λέει πως βρέχει ο ουρανός και σιγοψιχαλίζει.

    Νάμαι και πάλι εδώ παρών, φίλε μου Φίμη Τλέσα
    χαίρουμαι που σας έλειψα, σημαίνει μ' αγαπάτε
    εσύ κι όλοι οι άξιοι, σπουδαίοι ποιητάδες
    να είσαστε όλοι καλά, να γράφετε αράδες
    για το καλό μας το χωριό, την έμορφη Σουβάλα....

    Ξεφτέρης Παπαρδόπουλος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η επανάσταση αρχίζει
    στα ηρωικά βουνά
    ένοπλοι θε να γενούμε
    και αν στα Σάλωνα θα βγούμε
    οτι εγραφο του βρούμε
    θα καεί μες την πλατεία
    για να σκάσει απ'το κακό του
    κι αν τολμήσει αλλη φορά
    ανακοίνωση να βγάλει
    δίχως αλλους να τιμήσει
    για το έργο πουχουν κάνει
    η επανάσταση θα ορμήσει
    το καρμπόν και τις σφραγίδες
    μια για πάντα θα στερήσει

    bolivar
    -ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της διοίκησης του βουνού-



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τη συνέντευξη Πολύδροσε
    εσυ γιατί δεν βάζεις
    πήρανε φόρα οι ποιητές
    για δες τι γίνεται εδώ
    ακόμα αμφιβάλεις?

    Βάλε το Πρόεδρο εσύ
    που του τα λέει σταράτα
    μάθαμε μόλις τ' άκουσε
    πήρε μεγάλη στράτα.

    Στο αφεντικό του τρέχει αυτός
    στης Άμφισσας τα μέρη
    ύπνο δεν έχει σήμερα
    αφόρητα υποφέρει.

    Πρόταση μάθαμε έκανε
    στον Πρόεδρο Αργύρη
    να τον βραβεύσει αύριο
    στ' όμορφο Γαλαξίδι.

    Γιάννης Στανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε...τι ωραία ποιήματα γράφετε? Καλέ τώρα μπήκα και σας θαυμάζω. Φτου να μη σας ματιάξω. Μωρέ μπράβο!
    Μεγάλη προμηνύεται η νύχτα. Πάω προς νερού μου γιατι θα τα κάνω πάνω μου, να βάλω ένα ηδύποτον και να ξαναπιάσω τον καναπέ.
    Καλέ είχα ζητήσει από το εξαιρετικό μπλόγκ σας να βάλετε μια φωτογραφία αυτού του Αργύρη για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος. Κάντε μου την χάρη σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Αργυρη συγνωμη δεν σε ψηφισα αλλα τωρα θα σε ψηφισω με τα δυο μου χερια,καιθα κανω αγωνα για σενα φανερα.μπραβο Αργυρακο,μπραβο..οσο για τον αλλον ντροπη του..../

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΙΗΤΗ....21 Νοεμβρίου 2016 στις 9:40 μ.μ.

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΙΗΤΗ
    ΤΟΝ ΤΟΤΗ ΜΑΧΑΙΡΑΚΗ
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΒΑΛΕ
    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ.

    ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΥΣ
    ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΚΗ
    ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΩ ΕΓΩ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΡΙΟ
    ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.

    ΒΡΕ ΞΕΦΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥΣΟΥΝΑ
    ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    ΕΣΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΕΞΥΝΕΣ..ΜΟΛΥΒΙΑ?

    ΤΟ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ
    ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΑΥΤΟΣ
    ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

    ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΓΩ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΜΟΥ
    ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ.

    ΜΥΓΔΑΛΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕ
    ΦΟΡΕΣΕ ΜΠΕΙΜΠΙΝΤΟΛΑ
    ΚΙ ΑΠ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ
    ΑΠ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ
    Θ ΑΝΤΙΒΟΥΗΞΕΙ Η ΧΩΡΑ .

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ....Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών έχει αναγάγει το θέμα ως «ύψιστης σημασίας»,..

    TO ''ΥΨΙΣΤΗΣ''ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ,ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΗΜΕΡΑ

    ΤΙ ΣΕΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΙΤΣΟΣ
    ΤΙ ΚΑΒΑΦΗΣ - ΠΑΛΑΜΑΣ
    ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ
    ΕΙΝ΄ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ
    ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ

    ΜΠΑΜΠΗΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μυγδάλω Τρικολοπούλου22 Νοεμβρίου 2016 στις 1:32 μ.μ.

    Ευχαριστώ σας ποιητές
    κι όλους τους στιχοπλόκους
    το Χρήστο ετονώσατε
    και άλλαξε τους τρόπους.

    Η αφανής συμβία του
    είμαι εγώ η Μυγδάλω
    που χθές το βράδυ έζησα
    έναν έρωτα μεγάλο.

    Από νωρίς ξαπλώσαμε
    πέφτοντας στο κρεβάτι
    να κοιμηθούμε πήγαμε
    δεν κλείσαμε όμως μάτι.

    Τη νύχτα συζητούσαμε
    και ήμασταν μαζί
    κι εκείνος μου εχτένιζε
    το όμορφο..μαλί.

    Ευχαριστώ Αντιδήμαρχο
    και Πρόεδρο αντάμα
    που χθές το βράδυ
    έζησα ένα μεγάλο θαύμα.

    Μυγδάλω Τρικολοπούλου (πίσω από έναν μεγάλο άνδρα υπάρχει πάντα μια δυναμική γυναίκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή