Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Βράβευση του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας


Βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας για τη συμμετοχή του στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας, 1916-2016 - Η ιστορία του σχολείου μας» που περιέχει την 100χρονη ιστορία του σχολείου μας......
Μια συλλογική δουλειά δασκάλων και μαθητών για το σχολείο της καρδιάς μας στο χώρο και στο χρόνο. Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2016 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, δώσαμε το παρόν. ο Διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ).

            Η Πρόεδρος του ΕΚΕΔΙΣΥ Δρ. Ευαγγελία Κανταρτζή.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ιδέα και την οργάνωση.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που εργάστηκαν με ζήλο και ομαδικότητα!
dimotikoamfikleias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.