Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Κατάσταση εγκατάλειψης της Ιτέας από την σημερινή δημοτική αρχή


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ: Δ.Τ. του τοπικού μας Συμβούλου στην Ιτέα κ. Αναστάσιου Μέγκου καθώς και φωτογραφικό υλικό για την κατάσταση στην Ιτέα.
                               Δελτίο Τύπου
Ιτιώτες και Ιτιώτισες, εδώ και αρκετούς μήνες βιώνουμε μια κατάσταση εγκατάλειψης της πόλης μας από την σημερινή δημοτική αρχή....
  Στο περασμένο τοπικό συμβούλιο, που έγινε στις 22 Αυγούστου 2016,  παρουσιάσαμε τα προβλήματα της πόλης μας,  όπως σκουπίδια, καθαριότητα, παραλίες, εργατικό δυναμικό, μηχανολογικό εξοπλισμό, σκουπιδότοποι (π.χ. οι γαλλικοί μόλοι), νερό, αποχετευτικό και άλλα πολλά, που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και τις βασικές ανάγκες μιας πόλης. Για έργα που χάθηκαν με ευθύνη της δημοτικής αρχής αλλά και αυτά που τείνουν να χαθούν (σωστή λειτουργία και αναβάθμιση βιολογικού, δίκτυο ύδρευσης, ενεργειακή αναβάθμιση κολυμβητηρίου  και άλλα).   Και για του λόγου το αληθές  καταθέσαμε φωτογραφίες  που δείχνουν την σκληρή αυτή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι Ιτιώτες. Τις φωτογραφίες καταθέσαμε στο τοπικό συμβούλιο με το ερώτημα,  γιατί θα πρέπει ο πολίτης της ΙΤΕΑΣ να πληρώνει τέλη καθαριότητας για  μια πόλη που δεν απολαμβάνει των υπηρεσιών του  Δήμου;. Βέβαια δεν δόθηκε καμία σοβαρή απάντηση ούτε καν υπόσχεση για αλλαγή του σημερινού τοπίου, ούτε από τον Πρόεδρο του Τ.Σ ούτε από την Αντιδήμαρχο Ιτέας.   Δεν  απάντησαν αυτοί ούτε σε ερωτήματα σχετικά με το σοβαρό θέμα των νερών,  που είχαμε υποβάλλει  από 23/3/2016 παρά  κρύφτηκαν πίσω από φτηνές και παράτυπες δικαιολογίες  και στις 22/8/2016  ξανακαταθέσαμε τα ίδια ερωτήματα. Αυτή η αντιμετώπιση των τοπικών συμβούλων, εκτός του ότι προσβάλλει αυτούς (τ.συμβούλους) και τους πολίτες της Ιτέας που εκπροσωπούνται απ’αυτούς,  καταδείχνει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να σκύψει στα πραγματικά προβλήματα της ΙΤΕΑΣ  και των πολιτών της και για τούτο ή σιωπά ή τραυλίζει.     Θα ήθελα να είμαι  λάθος στα συμπεράσματα αυτά,  αλλά δυστυχώς τα έργα του Δημάρχου και των υπευθύνων συμβούλων του είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της  εγκατάλειψης της πόλης.
Πολίτες της ΙΤΕΑΣ δεν πρέπει να επιτρέψουμε την περαιτέρω καταστροφή  της πόλη μας.   Εμείς στο τοπικό συμβούλιο αγωνιζόμαστε  και ελπίζουμε  στην  βοήθεια όλων σας για να αναστρέψουμε αυτό το τοπίο του μαρασμού. Πιστεύουμε ότι η πόλη, που όλοι εμείς επιλέξαμε να ζήσουμε, αξίζει καλύτερης μεταχείρισης και κανένας δήμαρχος, αντιδήμαρχος η σύμβουλος δεν έχει το δικαίωμα να την καταστρέφει ή υποβαθμίζει  με οποιονδήποτε τρόπο.
Παρακάτω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ ΜΕΓΚΟΣ.                          
Τοπικός συμβουλος
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
  Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.