ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι,

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15/07/2016, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ένωσής μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας, κ.ΡΟΥΜΕΛΗ Παναγιώτη, με θέμα τις επικείμενες μεταθέσεις εντός Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας για το έτος 2016......

  Η ένωσή μας υπογράμμισε στον κ. Διευθυντή ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας κοινωνική και οικονομική συγκυρία, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη αποκλειστικά και μόνο τα κοινωνικά κριτήρια (οικογενειακή κατάσταση, χρόνια υπηρεσίας κ.λ.π) και τα υπηρεσιακά κριτήρια, χωρίς να γίνουν δεκτές οι όποιες εξωτερικές παρεμβάσεις, υπηρεσιακών και μη παραγόντων που μπορεί να υπάρξουν.
  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Η ένωσή μας προσπαθώντας να διαφυλάξει στο ακέραιο τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των μελών της, έχοντας ως γνώμονα τα διαμορφωμένα για τον καθένα στην παρούσα φάση κοινωνικά, υπηρεσιακά και οικογενειακά κριτήρια, δεν συναινεί και δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να συνυπογράψει οτιδήποτε το εξόφθαλμο και το άδικο.
  Δυστυχώς όμως, οι φήμες και τα μηνύματα των τελευταίων ημερών είναι άκρως ανησυχητικά.
  Ελπίζουμε να διαψευστούν από το αυριανό συμβούλιο μεταθέσεων και σε καμία μα καμία περίπτωση να μην υπάρξει μετάθεση συναδέλφου σε υπηρεσία χωρίς κενή οργανική θέση και να μην μετατεθεί συνάδελφός μας από οποιαδήποτε υπηρεσία, προκειμένου να ανοίξει θέση για να μετατεθεί έτερος ενδιαφερόμενος συνάδελφος σε αυτή, καθώς επίσης και να μην πραγματοποιηθούν μεταθέσεις συναδέλφων άνευ αίτησής τους.
   Επιπλέον, τονίσαμε στον κ.Διευθυντή ότι ιδιαίτερης αντιμετώπισης ελπίζουμε να τύχουν και οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν σε υπηρεσία που μέχρι και σήμερα είναι στοχοποιημένη και έχει δεχθεί άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στο παρελθόν και να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.
  Εξάλλου νωπές οι μνήμες της πατέντας των προσωρινών μετακινήσεων και των κάθε λογής παρεμβάσεων στα εσωτερικά μας από εξωγενείς παράγοντες. 
                                         ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
                                -Ο-    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                                           ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.