Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη!

- Τεράστια, σπουδαία, φοβερή Κατερίνα Στεφανίδη
- Στην κορυφή της Ευρώπης η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ
- Πέρασε τα 4,81 κι έκανε ρεκόρ αγώνων, ξεπερνώντας την θρυλική Γελένα Ισιμπάγεβα....


- Αυτό είναι το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ
- Έστειλε μήνυμα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο
Είναι η απόλυτη κυρίαρχος του επί κοντώ στην Ευρώπη και φρόντισε να το αποδείξει σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση. Μετά τα ασημένια μετάλλια στο ευρωπαϊκό της Ζυρίχης το 2014 και στο κλειστό της Πράγας το 2015 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού, φέτος στο Πόρτλαντ, η Κατερίνα Στεφανίδη πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.
Η Ελληνία πρωταθλήτρια "τρέλανε" τους πάντες στο Άμστερνταμ, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 4.81μ. επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων. Η θρυλική Γελένα Ισιμπάγεβα κατείχε το ρεκόρ με 4,80μ. επίδοση από 2006.
Το καμάρι του ελληνικού στίβου προσπάθησε, μάλιστα, να συντρίψει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που είναι στα 4.86μ., αλλά απέτυχε να ξεπεράσει τα 4.94μ. Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,55 μ., συνέχισε στα 4,65 μ. και έπειτα ξεπέρασε τα 4,70 μέτρα. Όλα τα ύψη με την πρώτη.
Να σημειωθεί πως ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επικοινώνησε άμεσα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Στεφανίδη για να τη συγχαρεί για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, ενώ της ευχήθηκε καλή επιτυχία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Δείτε το βίντεο:
Τα μετάλλια της Στεφανίδη σε επίπεδο γυναικών:

1η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αμστερνταμ 2016
3η Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού Πορτλαντ 2016
2η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού Πράγα 2015
2η Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Ζυρίχη 2014
Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4.35 και 4.45, ενώ χρειάστηκε ένα άλμα για να περάσει τα 4.55μ. Η πορεία της σταμάτησε στα 4.65μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου