Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Λαμία: Άγρια συμπλοκή με πέντε ληστές είχαν δυο αδέλφια επιχειρηματίες

Τους έπιασαν την ώρα που πήγαν να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης - Οι πέντε αδίστακτοι ληστές τους επιτέθηκαν με λοστούς και ξύλα - Έδωσαν μάχη σώμα με σώμα.....

Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα στη βόρεια πλευρά της Λαμίας, όπου τα δυο αδέλφια, ηλικίας 33 και 32 ετών, διατηρούν επιχείρηση μαζί και με άλλα συγγενικά τους πρόσωπα. Οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν από την εταιρεία security, ότι κάτι συμβαίνει και πιθανότατα υπάρχει παραβίαση στο χώρο. Τα δυο αδέλφια που μένουν πολύ κοντά, έτρεξαν αμέσως.
Στο βίντεο φαίνονται οι πέντε κουκουλοφόροι ληστές που παραβίασαν την κεντρική είσοδο και έβαλαν μέσα το αυτοκίνητο για να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια οι τρεις μπήκαν μέσα και άρχισαν να ψάχνουν στα γραφεία. Την ώρα εκείνη φτάνει ο πρώτος αδελφός, ο οποίος καταλαβαίνει τι συμβαίνει και προσπαθεί να κλείσει την εξωτερική πόρτα για να τους εγκλωβίσει μέσα. Οι δυο από τους ληστές τρέχουν και εκεί υπάρχει η πρώτη συμπλοκή στην είσοδο με δυο από τους ληστές.
Στη συνέχεια οι δυο ληστές τρέχουν μέσα να ειδοποιήσουν και τους άλλους. Τότε φτάνει και ο άλλος αδελφός και οι δυο ιδιοκτήτες μπαίνουν μέσα για να εντοπίσουν τους ληστές, που είχαν μπει στον εσωτερικό χώρο.
Ακολούθησε πραγματική μάχη σώμα με σώμα. Ενώ οι ιδιόκτητες κατάφεραν αρχικά να εξουδετερώσουν τους δυο από αυτούς στη συνέχεια βγήκαν και οι άλλοι τρεις με σιδερένιους λοστούς και ξύλα στα χέρια, με τα οποία επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια, που δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους.
Τα χτυπήματα των αδίστακτων κακοποιών είναι δολοφονικά. Προσπαθούν να χτυπήσουν με τους λοστούς και τα ξύλα τους ιδιοκτήτες στο κεφάλι και όπου αλλού μπορούν. Τελικά οι ληστές έφυγαν άπραγοι, αφήνοντας εκεί το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας μόνο 100 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι του ταμείου.
Τα δυο αδέλφια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι από λοστό και ο άλλος κάταγμα στο χέρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ληστές διέφυγαν με ένα ασημί Opel Astra, που έφερε κλεμμένες πινακίδες από την περιοχή της Μαγνησίας.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου