Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! Στον πάγκο του "Πολυδροσοπαρνασσού" μερικές έξυπνες και καλοφκιαγμένες "Ειδήσεις" για πολλά -πολλά γέλια μέχρι...δακρύων , αλλά και κάποιες άλλες ευχάριστες!!

O Ορέστης  Τσάρκος  προσφέρει  γέλιο  με  ευχάριστες  ειδήσεις , βίντεο ,  ανέκδοτα  κ.λ.π.


* ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΟΦΟ!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

*ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΜΑΓΝΗΤΗΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΝΩ  ΤΟΥ. 

*Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ"ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ" ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΑ!!!ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ

*ΤΡΑΙΝΟ  ΠΟΥ  ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ  1200 ΧΙΛ !!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!! ΒΙΝΤΕΟ.

* Ο ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ  ΞΕΣΠΑ..."ΚΑΛΑ  ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΡΕΕΕΕ!!!" ΒΙΝΤΕΟ

*ΤΟ ΣΟΚΙΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ  ΤΟΝ 50ΑΡΗ.

*ΚΑΙ  ΑΝΑΜΕΣΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΞΕΡΕΤΕ  ΕΣΕΙΣ......

Δείτε πως θα κατέβει ο εκσκαφέας από τον λόφο! 
Δεν υπάρχει ο τύπος! Δείτε πως θα κατέβει ο εκσκαφέας από τον λόφο! (vid)
Ο οδηγός του εκσκαφέα τον χειρίζεται λες και είναι... ταραντούλα!



**************************


**************************

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Ανθρωπος "μαγνήτης" . Κρατά κουτάλια και καρφιά στο σώμα του 

Daily Mail

Ο Αρούν Ραικγούορ δεν είναι ίδιος με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εχει ένα ταλέντο διαφορετικό... Ισχυρίζεται πως είναι μπορεί να κρατήσει μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα του, χωρίς να τα κρατάει. Είναι ο άνθρωπος-μαγνήτης.
Ο Ινδός ανακάλυψε την ασυνήθιστη ικανότητά του πριν λίγους μήνες, όταν ένα καρφί κόλλησε στο σώμα του, όταν έκανε κάτι δουλειές.
Οι φωτογραφίες τον δείχνουν να κρατά κουτάλια, καρφιά και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς να πέφτουν.


«Δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό και ούτε θέλω να μάθω. Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος, αλλά όταν έρχονται να δούμε τις μαγνητικές μου δυνάμεις, αισθάνομαι καλά», λέει ο Αρούν.
«Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάτι παράξενο συμβαίνει στο σώμα μου. Αρχικά, ήμουν φοβισμένος, τώρα συνήθισα», προσέθεσε.

Daily Mail


Ο ίδιος θεωρεί πως το σώμα του εκπέμπει «ειδικά κύματα», που τον κάνουν μαγνήτη.
Ιατρός σε τοπικό νοσοκομείο του είπε πως δεν υπάρχει κάτι λάθος σωματικά σε αυτόν, με την μαγνητική δύναμη να συσσωρεύεται στο στήθος, το στομάχι και την πλάτη.
«Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση, αλλά δεν είμαι έκπληκτος, καθώς όλοι έχουμε κάποιο μαγνητικό πεδίο στο σώμα μας», δήλωσε ο ιατρός και συνέχισε, λέγοντας:
«Στο σώμα του Αρούν το μαγνητικό πεδίο έχει αυξηθεί και με τον χρόνο θα περιοριστεί. Δεν είναι κάτι μόνιμο».



**************************

http://i7.tagstat.com/p1/0/LVpj9fa3Cl8JZ2kslXtADmX_8ZLDmcupZewka-GN7Grci4sHk3-FWg==.gif

**************************

Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ "ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ"ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΑ-ΦΟΒΕΡΟ βίντεο!

tasos_645_355

Ο Τάσος Ποτσέπης, ο «ραντεβούλης» απόλυτος Έλληνας κλαρινογαμπρός…που γνωρίσαμε στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, έχει βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων για την εκκεντρικότητά του, τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα. Τη νύχτα της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και «απείλησε» την Δούκισσα Νομικού με «αγάπη μόνο»!
«Σκέφτομαι με δύο κεφάλια! Σαν τη Λερναία Ύδρα είμαι! Την τυλίγω στον τετρακέφαλό μου!», ήταν μερικές από τις ατάκες του που σκόρπισαν τρόμο στην Δούκισσα Νομικού. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τάσος ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και η Δούκισσα έφυγε τρέχοντας από το πλατό!


Δείτε το βίντεο…



**************************


**************************

ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ

 Η κάψουλα-τραίνο που θα τρέχει με 1.200 χλμ. την ώρα [βίντεο]

Επανάσταση: Εγινε το πρώτο δοκιμαστικό του Hyperloop -Η κάψουλα-τραίνο που θα τρέχει με 1.200 χλμ. την ώρα [βίντεο]

Μία άκατος στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου, η οποία τροφοδοτείται από ηλεκτρομαγνήτες, πραγματοποίησε πρόσφατα την πρώτη της επιτυχημένη δοκιμαστική διαδρομή, ταξιδεύοντας με τουλάχιστον 160 χιλιόμετρα την ώρα μέσα από την έρημο της Νεβάδα των ΗΠΑ.
Η εταιρεία Hyperloop One, που ανέπτυξε το σύστημα hyperloop επιδιώκει να δημιουργήσει έναν εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο, μελλοντικά, οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν με μεγάλες ταχύτητες.
Η Hyperloop One είναι μία από τις πολλές εταιρείες που ανταγωνίζονται για το ποια θα καταφέρει να υλοποιήσει το όραμα του Elon Musk, ιδρυτή της κατασκευάστριας εταιρείας πυραύλων SpaceX και της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Motors. Ο Musk είχε προτείνει τη δημιουργία ενός συστήματος μεταφοράς ανθρώπων και φορτίων μέσω γιγάντιων σωλήνων, το οποίο θα κάλυπτε την απόσταση μεταξύ του Λος 'Αντζελες και του Σαν Φρανσίσκο.


Στην παρούσα φάση είναι αμφίβολο εάν ή πόσο σύντομα ένα τέτοιο εγχείρημα θα είναι έτοιμο για χρήση, ωστόσο η Hyperloop έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει 80 εκατομμύρια δολάρια από υποστηρικτές που πιστεύουν σε αυτό το όραμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελειοποιημένη του κατάσταση, οι άκατοι που θα ταξιδεύουν στο σύστημα αυτό θα πιάνουν ταχύτητες έως και 1.200 χιλιόμετρα την ώρα.


Η άκατος, η οποία «πατούσε» πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές, ξεκίνησε τη διαδρομή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ταχύτητά της είχε εκτοξευθεί στα 160 χιλιόμετρα την ώρα και τροφοδοτούνταν από ηλεκτρομαγνήτες, καθώς ηλεκτρική ενέργεια περνούσε μέσα από πηνία χαλκού.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Rob Llyod δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το σύστημα θα είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία μέχρι το 2019 και ανθρώπους μέχρι το 2021.
«Δουλεύουμε πάνω σε μεγάλες, γρήγορες κατασκευές στις οποίες χρησιμοποιείται ρομποτική συγκόλληση. Τεχνικές που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό επίπεδο παραγωγής», δήλωσε ο Lloyd. «Κάτι που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι χρειάζεται χρόνια για να κατασκευαστεί, θα πρέπει να γίνει σε μερικούς μήνες», πρόσθεσε ο ίδιος.



**************************

Κινούμενες εικόνες (2)

**************************

O Γεωργούντζος ξεσπά.....φουστανέλα στην πασαρέλα, ρε… 





**************************


**************************

KAI ΤΟ ΣΟΚΙΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΜΑΣ....


Η 19ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ Ο 50ΑΡΗΣ.

Η 19χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές, κακό ο πατέρας.
Μετά από λίγο ξύλο, ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη για να συζητήσουν την κατάσταση.
Το Σάββατο το απόγευμα, στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει, οπότε, σε κάποια φάση, βλέπει μια Ferrari να στρίβει από τη γωνία, να σταματά έξω από το σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κουστουμαρισμένος κύριος, 50άρης, με ρολόι, γυαλιά και ό,τι άλλο αξεσουάρ είχε.
Μπαίνει στο σπίτι ο κύριος, του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα.
«Ακούστε, κύριε», λέει ο ώριμος κύριος, «για γάμο ούτε κουβέντα. Αποκλείεται. Είμαι, άλλωστε, παντρεμένος και δεν σκοπεύω να χωρίσω».
«Μα… Τι πράγματα είναι αυτά;…», ξεκινάει ο πατέρας…
«Όπως ακριβώς σας τα λέω. Θα αναγνωρίσω, βέβαια, το παιδί, και, αν είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσιά μου, ένα στην Πάτρα και ένα στην Λάρισα».

Του δίνω, επίσης, τρεις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο, τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια, γιατί πώς θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια, και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα.
Αν τώρα η κοπέλα αποβάλλει ….».
–«Ε, καλά!», διακόπτει ο μπαμπάς. «Αν αποβάλλει, στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς».

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου