Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ 2016 : Η μεγάλη συναυλία για τη γιορτή των 10 Χρόνων του Φεστιβάλ Οίτης (Δ.Τ.- φωτογραφίες)


Με μια  όμορφη βραδιά στις 15 Ιουνίου 2016 , άνοιξε το 10ο Φεστιβάλ Οίτης στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» , με αφορμή τα γενέθλια των 10 χρόνων του Φεστιβάλ και της «Χώρας».   
Αγαπημένοι καλλιτέχνες , πλήθος κόσμου, φίλοι της «Χώρας», συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή που στήθηκε με την αγάπη και τη συνδρομή όλων...
φίλων, εθελοντών, χορηγών, φορέων, καλλιτεχνών! Όλοι μαζί, έδωσαν ένα δυναμικό παρόν σε αυτή τη γιορτή, θέλοντας να εκφράσουν την υποστήριξή τους και τη συμπαράστασή τους σε αυτόν τον θεσμό και να δώσουν κουράγιο στους διοργανωτές για να συνεχίσουν το έργο τους.
Πιο σημαντική ακόμη και από την υλική υποστήριξη , η ηθική υποστήριξη και η διαβεβαίωση από όλους ότι «είμαστε δίπλα σας». Αυτό είναι αρκετό για να ξεπεραστεί κάθε αντιξοότητα. Είναι αυτό το χαμόγελο στα μάτια όσων αποχωρούν από τη «Χώρα» που δίνει δύναμη και κουράγιο για συνέχεια….
Και όπως είπε και η Λιζέτα στην ευχή της …μακάρι όλη η χώρα να γίνει σαν αυτή τη «Χώρα»….

Στη συναυλία συμμετείχαν (με αλφαβητική σειρά) οι καλλιτέχνες : Ρίτα Αντωνοπούλου, Ματούλα Ζαμάνη, Λιζέτα Καλημέρη, Δημήτρης Μυστακιδης, Απόστολος Ρίζος.

Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμιέων και της EFFE:Europe for Festivals-Festivals for Europe





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου