Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Συνελήφθησαν μία 72χρονη γυναίκα και δύο άνδρες στο Δίστομο Βοιωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στο Δίστομο Βοιωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.....

Κατασχέθηκαν συνολικά (19,5) γραμμάρια κοκαΐνης, εντός αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών, οι οποίες στην πλειοψηφία τους ήταν επιμελώς κρυμμένες – θαμμένες στον κήπο της οικίας τους
Επιπλέον κατασχέθηκαν (1) ζυγαριά, χρηματικό ποσό, (1) μαχαίρι, (1) ζευγάρι γκλοπ ενωμένα με αλυσίδα (nunchaku ) κ.α.
Συνελήφθησαν χθες (13-05-2016) το μεσημέρι, στο Δίστομο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα μία 72χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 49 & 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση - αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από τους δύο άνδρες στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου, οργάνωσαν επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου, στο πλαίσιο της οποίας τους εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή.
Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, όπου εντός αυτής βρισκόταν και η 72χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Επιμελώς κρυμμένες – θαμμένες στον κήπο της οικίας
  • (11) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή σκόνης (φιξάκια), συνολικού μεικτού βάρους (9,3) γραμμαρίων και
  • (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε (7) τεμάχια κοκαΐνης σε στερεά μορφή, συνολικού μεικτού βάρους (8,2) γραμμαρίων.
Στο εσωτερικό της οικίας
  • (1) αναλογική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών,
  • (1) μαχαίρι με μήκος λάμας (14) εκατοστών,
  • (1) ζευγάρι γκλοπ, ενωμένα μεταξύ τους με αλυσίδα ( nunchaku ), πρόσφορα για επίθεση και
  • (4) κινητά τηλέφωνα.
Στο μπαλκόνι της οικίας
  • (4) ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης (φιξάκια), συνολικού μεικτού βάρους (2) γραμμαρίων, οι οποίες παράπεσαν στο δάπεδο από την κατοχή της 72χρονης, στην προσπάθεια της να απορρίψει ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών στο σιφόνι της αποχέτευσης, κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμθηκαν προκειμένου να απολογηθούν στον κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου