Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Συνεργασία με την ΕΑΒ στην εκπαίδευση βλέπει ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας

Ευκαιρίες και δυνατότητες συνεργασίας στον τομέα  της εκπαίδευσης που παρέχει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) εντοπίστηκε κατά την επίσκεψη που έκαναν στις εγκαταστάσεις της κρατικής εταιρίας στην Ταναγρα Βοιωτίας οι διοικήσεις του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας (Σ.Β.Σ.Ε.) και του   Επιμελητηρίου Βοιωτίας. .....
 
Η  επίσκεψη  έγινε μετά από πρόσκληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΑΒ  και εκ μέρους του ΔΣ του Σ.Β.Σ.Ε. παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κουδούνης, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ήταν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κορογιάννος. 
 
 Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπασπύρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Θ. Μαζαράκος, καθώς και ανώτατα Διοικητικά Στελέχη ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και αναφέρθηκαν στην 40χρονη πορεία της εταιρείας και στην αναπτυχθείσα τεχνογνωσία Ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε. ευχαρίστησε της Διοίκηση για την πρόσκληση και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ε.Α.Β. και κυρίως στο κομμάτι της εκπαίδευσης, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί εξαιρετικά χρήσιμο για τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου. Στη συνέχεια μίλησε για την δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας πάνω στον τομέα αυτό, και έκλεισε με την σύντομη αναφορά του στις εξελίξεις γύρω από την επίσημη πλέον μορφή που λαμβάνει το Επιχειρηματικό Πάρκο στην ευρύτερη περιοχή .
 
«Ανάπτυξη χωρίς υποδομές δεν γίνεται, γι` αυτό και στόχος του Σ.Β.Σ.Ε. είναι να αναπτυχθεί επιχειρηματικά αυτή η περιοχή, με όρους και κανόνες οι οποίοι  θα την καταστήσουν ελκυστική για εγκατάσταση νέων επιχειρήσεων και είναι πολύ ενθαρρυντικό που και η πολιτεία και η Περιφέρεια είναι μαζί μας» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε.  κ. Νίκος Κουδούνης. Ο Διεθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Μαζαράκος πρόσφερε από ένα επετειακό λεύκωμα για τα 40 χρόνια της Εταιρείας στους κκ. Κουδούνη και Αγνιάδη. 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου