Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η μεγάλη γιορτή του Καράτε στο κλειστό της Αμφίκλειας



 Τέσσερις πρώτες θέσεις και δέκα ακόμη βάθρα, για τον Μέγα Αλέξανδρο που εκπροσώπησε τη Φθιώτιδα μεταξύ 250 αθλητών από την Κεντρική Ελλάδα - Άψογοι οικοδεσπότες ο Ανδρούτσος Γραβιάς και ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας .....

Μια μεγάλη γιορτή του Καράτε, ήταν η διοργάνωση του Κυπέλλου έγχρωμων και μαύρων ζωνών Κεντρικής Ελλάδας, που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Αμφίκλειας με οικοδεσπότη τον Ανδρούτσο Γραβιάς και το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Karate Amfikleia1
250 παιδιά από 15 συλλόγους και συγκεκριμένα από Φθιώτιδα, Φωκίδα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο και Λάρισα, γέμισαν μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους από άκρη σε άκρη το μικρό, αλλά φιλόξενο στάδιο της κωμόπολης της Δυτικής Λοκρίδας. Συνολικά μαζί με τους αγώνες τεχνικής (Κάτα) οι συμμετοχές έφτασαν τις 327.
Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1
Τη Φθιώτιδα εκπροσώπησε ο ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος με τον προπονητή του Βασίλη Κατρούλη και τους Βαγγέλη Κοροκύθα και Δήμητρα Κατρούλη, με 14 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες Kumite.
Karate Amfikleia1
Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές, Κακάβας Νικόλαος, Κακάβα Λουΐζα, Γκρεμιλογιάννης Αργύρης και Πέτσας Θάνος.
2η θέση για τους, Καραγιάννη Ιορδάνη, Χρηστάκο Αλέξανδρο, Ευαγγελόπουλο Γιάννη και Χαλβαντζή Χαράλαμπο.
3η θέση για τον Τσιούμα Γεώργιο και τις Ντούμα Παναγιώτα, Σαβερίου Κατερίνα, Τσιούμα Κατερίνα, Μακαρέ Δωροθέα και Τερτίγκα Ελισάβετ.
Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Για τον Ανδρούτσο Γραβιάς, στους αγώνες Kumite, 1η θέση είχαμε για τους Μυλωνάκη Σέιν (1ηθέση και στα Κάτα), Κατσάμπα Αποστολία (1η και στα Κάτα) και Ράπτη Κωνσταντίνα (2η στα Κάτα).
2η θέση κατέλαβε ο Μιχαλάκος Γιώργος - Άγγελος (2η στα Κάτα), και 3η θέση οι, Παππά Φωτεινή - Δήμητρα (2η στα Κάτα), Περτιτζής Παναγιώτης (1η στα Κάτα), Χαμηλός Παναγιώτης (1η στα Κάτα) και Λάντζος Παναγιώτης (2η στα Κάτα)
Στους αγώνες τεχνικής (κάτα), είχαμε ακόμη, 1η θέση για τις Σταματίου Φωτεινή, Κανόμη Βιολέτα,2η θέση κατέλαβαν οι, Σιάφας Χρήστος, Παππά Μαρία και Λάντζου Κωνσταντίνα και τέλος 3η θέσηγια την Τσικνή Παναγιώτα και το Μέμο Ελευθέριο.
Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Βραβεύσεις
Karate Amfikleia1
Κατά την επίσημη τελετή έναρξης ο διοργανωτής Ανδρούτσος Γραβιάς, με την εκπαιδεύτρια, Μαρία Πονήρη - Μιχαλάκου (στο μέσον πάνω με το Βασίλη Κατρούλη και τη Δήμητρα Κατρούλη) και τον Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Μιχαλάκο, βράβευσε το προεδρείο της ΕΛΟΚ που τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, Χρήστο Μπουλούμπαση και τη Γραμματέα,Εμμανουέλα Ποντίδα.
Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Επίσης τιμήθηκαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Ιωάννης Κανέλλης και ο Αντιπρόεδρος της και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Κεντρικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Ευθυμιάδης.
Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Γεώργιος Γερόλυμπος την τιμητική πλακέτα του οποίου παρέλαβε η κα Ποντίδα και ο Γραμματέας της Επιτροπής Διαιτησίας,Ιωάννης Στυλιανόπουλος, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο κ. Μπουλούμπασης.
Karate Amfikleia1Ειδική τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας, Γιώργο Γώγο που επιβεβαίωσε το ρόλο του άριστου οικοδεσπότη, καλωσορίζοντας θερμά τους αθλητές και συνοδούς τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι το κλειστό της Αμφίκλειας θα τους περιμένει και του χρόνου και κάθε χρόνο, ώστε οι αγώνες αυτοί να γίνουν θεσμός.
Karate Amfikleia1Τον κ. Γώγο συνόδευσαν στο κλειστό ο Αντιδήμαρχος, Θανάσης Βαθιάς και η δημοτική σύμβουλος υπεύθυνη πολιτισμού, Αθανασία Στιβακτή (στη φωτογραφία κάτω και ο πολύτιμος συνεργάτης μας στη Δυτική Λοκρίδα, Δημήτρης Καλπύρης).
Karate Amfikleia1Σημειώνουμε τέλος τον χορηγό της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής, «Vagonetto - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας» που βοήθησε στην πραγματοποίησή της.
Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1Karate Amfikleia1
efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου