Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Συγκρότηση και στελέχωση της προσωρινής Συντονιστικής Γραμματείας, της Επιτροπής Εκλογικού Σχεδιασμού και Ετοιμότητας και των νέων Τομέων και Εργαστηρίων Πολιτικής και Δράσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Γιώργος Πεταλωτής, έκανε την ακόλουθη δήλωση.....

Ανακοινώθηκε η συγκρότηση και στελέχωση της προσωρινής Συντονιστικής Γραμματείας, της Επιτροπής  Εκλογικού Σχεδιασμού και Ετοιμότητας και των νέων Τομέων και Εργαστηρίων Πολιτικής και Δράσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.
Θα ακολουθήσει η συγκρότηση των Δικτύων στους  εργασιακούς, κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους καθώς και τα Δίκτυα Νεολαίας, Γυναικών, Ελληνισμού της Διασποράς, Μεταναστών και  Εθελοντών.
Με τη νέα αυτή οργάνωση και τη στελέχωση των οργάνων του Κινήματος από εκατοντάδες νέα πολιτικά στελέχη, μαζί με τα παλαιότερα, όπως και με τη δυνατότητα να συμμετέχει σε αυτά όποιο μέλος ή φίλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ επιθυμεί, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την κατάθεση προοδευτικών προτάσεων που έχει άμεση ανάγκη η πολιτική ζωή της χώρας και ο τόπος.
Ειδικά τώρα, που έχουν καταρριφθεί όλοι οι μύθοι που μας κράτησαν πίσω, οι μύθοι που χτίστηκαν με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση της εξουσίας, αντί της συναίνεσης όταν έπρεπε και της συνεργασίας για το καλό του τόπου και την έγκαιρη έξοδο από την κρίση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου