Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!! Ομαδικό " μπέρδεμα...." στον Παρνασσό κατέληξε σε νοσοκομείο....

Είναι γνωστό στην πιάτσα ότι πλέον οι "Ελληνίδες" δουλεύουν με γραφεία της Ισπανίας και τα Ελβετίας , ενώ στο εγχώριο νταραβέρι η αγορά της......
βίζιτας έχει εδώ και δυο χρόνια ανανεωθεί. Στη  θέση  των  "Ελληνίδων" έχουν πάρει θέση ισχύος οι Βουλγάρες οι φτηνές. Και όταν λέω φτηνές δεν εννοώ σε παροχές αλλά σε κόστος. 

 
    

Το ρεπορτάζ μας ( gossiptv) είναι καθ' όλα έγκυρο. Το κακό είναι πως ελέω του νόμου περί προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε να γράψουμε ονόματα. Ωστόσο οι συμμετέχοντες ξέρουν καλά τι έζησαν. Το παρεάκι ξεκίνησε ξημερώματα Κυριακής από τον Βέρτη. Εκεί έγινε το κονέ. Οι χορηγοί; Δυο αδέρφια που θέλουν να το παίξουν αλήτες ενώ στην ουσία είναι γατάκια.Και τους ξέρουν πολύ καλά οι παρέες της Γλυφάδας.        
           

Με γνωστό νταραβεριτζή έκλεισαν τέσσερις κοπέλες τις φόρτωσαν στα jeep και στην Bentley και ανέβηκαν στα Λιβάδια. Στο χωριό λίγο πρίν την στροφή για το χιονοδρομικό του Παρνασσού. Εκεί διατηρούν σαλέ διώροφο σε συγκρότημα κατοικιών το οποίο ωστόσο δεν χρησιμοποιούν συχνά καθώς το σπίτι έχει πολλές κακοτεχνίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα... αδερφάκια μαζί με άλλους τέσσερις φίλους πέρα από τα μικρά φόρτωσαν και ότι άλλο είχαν ανάγκη και επιδόθηκαν σε μια παρτούζα άνευ προηγουμένου.

   

Το κακό είναι πως ένας από αυτούς από αυτά που είχε πιεί δεν πρόσεξε στη σκάλα με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το πόδι του.
Το παρτάκι χάλασε απότομα και οι μπράβοι των χορηγών μετέφεραν τον άτσαλο φίλο στο νοσοκομείο της Ιτέας.
Πόσο στοίχισε το παρτάκι; Λένε οι κακές γλώσσες γύρω στα 3 χιλιάρικα... κι αυτό διότι πληρώθηκαν και τα εκτός έδρας...
πηγή gossiptv
ΚΟΥΣ  -ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου