Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Η πρόγνωση του καιρού από το Arahovameteo Arahova

Tα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν ο κύριος όγκος των φαινομένων να εντοπίζεται στη κεντρική ηπειρωτική χώρα,με έμφαση στη νότια Θεσσαλία,τη Φθιώτιδα,τη δυτική Βοιωτία και τη Φωκίδα....
,αλλά και την περιοχή της Πελοποννήσου όπου θα παρουσιάσουν και τη μεγαλύτερη ένταση.Παράλληλα θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί ΒΑ άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντικότατη πτώση από Βορρά προς Νότο.
Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στην περιοχή μας,με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται από τις βραδινές ώρες και μετά,με μέγιστη εκδήλωση αυτών το ξημέρωμα της Πέμπτης (Παραμονή Πρωτοχρονιάς).Οι χιονοπτώσεις θα είναι πιο αξιόλογες στις προσήνεμες στο ΒΑ ρεύμα περιοχές,οπότε θα πρέπει οι φίλοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες όπου χρειαστεί.
Ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης,αλλά η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα εκδηλωθεί κατά τόπους ισχυρός παγετός.
Υποχώρηση της παγωνιάς φαίνεται μέσα στο ΣΚ,αλλά με τον ερχομό θερμότερων και υγρότερων αερίων μαζών από τη Μεσόγειο,φαίνεται να δίνουν πολύ χιόνι στον Παρνασσό από τη Κυριακή και μετά.
Θα ενημερώνουμε συνεχώς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου