Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην Α΄κατηγοιρία - Νίκη για τον Κηφισσό

«Απώλειες» στο γκρουπ των πρωτοπόρων της Α’ ΕΠΣΦ, μετά τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής. Στην κορυφή και σε απόσταση… βολής από αυτή βρίσκονται πλέον τρεις ομάδες με τη Μαλεσίναπιο ψηλά από όλες.....

Για να το πετύχει αυτό η ομάδα του Δημήτρη Σαλαπάτα καρδιοχτύπησε απέναντι στον αξιόμαχοΠαγκρατιακό που μέχρι το 75’ διατηρούσε το 0-0. Ένα γκολ του Γιάννη Χανή τελικά σε εκείνο το χρονικό σημείο ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενουμένων και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στους περσινούς πρωταθλητές.
Από κοντά παραμένει η Στυλίδα που επιβεβαίωσε ότι της πηγαίνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά στη Λοκρίδα όπου έχει τρία στα τρία μετά και τη σημερινή νίκη της επί της Αταλάντης. 0-1 το τελικό σκορ με το πρώτο και τυχερό γκολ του Αποστόλη Κάτσινου.
Σαφώς πιο άνετο ήταν το απόγευμα για την Ένωση 2010 που συνέτριψε στο γήπεδό της τις Ράχεςμε 5-1. Ο δρόμος για τη νίκη άνοιξε με δύο τέρματα του Χαλλή, αυτό που έκλεισε την παράσταση όμως ήταν του Κυριτσόπουλου που πλέον απολαμβάνει μόνος του την κορυφή των σκόρερ με 11 γκολ.
Ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου, χωρίς παρατράγουδα αυτή τη φορά, επικράτησε 0-1 στα Καμένα Βούρλα της τοπικής ομάδας κόβοντας της το αήττητο σερί 6 αγωνιστικών που την είχε ανεβάσει ως την 3η θέση. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παραδοσιακό ντέρμπυ ο Πρίφτι στο 66’.
Στο 90’ χτύπησε το Καλαπόδι και σε ένα αμφίρροπο ματς με το Νέο Κρίκελλο πήρε το «τρίποντο» με 1-0 από τα πόδια του Καλιώρα, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στη 2η τους φετινή ήττα.
Στη Ροδίτσα είχαμε το σκορ της ημέρας, καθώς σημειώθηκαν εφτά γκολ στην αναμέτρησηΟλυμπιακός Λαμίας – Ελατειακός 5-2. Χατ-τρικ πέτυχε ο Νίκος Λέντας που έφτασε έτσι τα εφτά γκολ και την 4η θέση στο σχετικό πίνακα.
Το 1-0 ήταν το σκορ της αγωνιστικής, καθώς σημειώθηκε σε ένα ακόμη ματς (το 5ο) αυτό τουΚηφισσού Κ. Τιθορέας με τον Ευρυτανικό. Το πολύτιμο γκολ για τη βαθιά βαθμολογική ανάσα των γηπεδούχων, σημείωσε ο νεαρός Γιώργος Μουζάκης στο 78’.
Τέλος βαθιές βαθμολογικές ανάσες πήραν επίσης Δάφνη Λιβανατών και Αστέρας Σταυρού. Οι Λοκροί εντυπωσιακοί πέρασαν με το «καθαρό» 0-3 από τη Στυλίδα και τον Προμηθέα, ενώ ο Αστέρας επικράτησε στην έδρα του 2-1 του ανανεωμένου Παμμωλιακού.
Ας δούμε όλα τα αποτελέσματα και τους σκόρερ:
Μαλεσίνα 2008 - Παγκρατιακός 1-0 (75’ Χανής)
Ολυμπιακός Λαμίας - Ελατειακός 5-2 (6’, 55’, 87’ Ν. Λέντας, 15’ Μπουσάι, 73’ Μαλισσόβας - 44’ Στάθης, 79’ Α. Δουβαράς)
Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας - Ράχες 5-1 (21’, 40’ Χαλλής, 63’ Μ. Μπουγιώτας, 68’ Πλατανιάς, 84’ Κυριτσόπουλος – 73’ Παπαγεωργίου)
Αταλάντη - Στυλίδα 0-1 (34’ Κάτσινος)
Καλαπόδι - Νέο Κρίκελλο 1-0 (90’ Καλιώρας)
Προμηθέας Στυλίδας - Δάφνη Λιβανατών 0-3 (26’ Λέντας, 50’ Πούλος, 58’ Στ. Μακρόπουλος)
Καμένα Βούρλα - Άρης Αγ. Κων/νου 0-1 (66’ Πρίφτι)
Κηφισσός Κ. Τιθορέας - Ευρυτανικός Λαμίας 1-0 (78’ Μουζάκης)
Αστέρας Σταυρού - Μώλος 2-1 (22’ Τσιλίκας, 40’ Μάλλιος – 83’ Ριζάι)
efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου