Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Άγριο ντέρμπι η έδρα στην Φωκίδα

Μετά το «άδειασμα» Μανανά , το σχετικά αδύναμο ψηφοδέλτιο που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη μη εκπροσώπηση της ΛΑΕ στη Δωρίδα
Άγριο ντέρμπι η έδρα.....

-Η ΝΔ άνοιξε περισσότερα μέτωπα από όσα είχε στις εκλογές του Ιανουαρίου, ενώ πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα «γιατί ένα ψηφοδέλτιο που καταψηφίστηκε πριν από 7 ½ μήνες να υπερψηφιστεί τώρα από τη στιγμή που έμεινε ίδιο και απαράλλακτο;;;»
-Με «βαρύ χαρτί» τον νύν βουλευτή κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, που όμως έχει απομυθοποιηθεί, παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.


Στην πιο σκληρή  μάχη που έχει δοθεί ποτέ για την έδρα, όπως όλα δείχνουν, πηγαίνουμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, καθώς μπορεί από  τη μια ο ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει σημαντικές εκροές στελεχών και ψηφοφόρων προς τη Λαϊκή Ενότητα,η οποία ωστόσο δεν έχει υποψήφιο στη Δωρίδα,  ενώ από την άλλη η ΝΔ έκανε το «μοιραίο λάθος» να αδειάσει τον τ. δήμαρχο Δελφών κ. Θανάση Μανανά και μαζί τον μέχρι πρότινος διοικητή του ΕΚΕΠΥ κο Πάνο Ευσταθίου !

Το «άδειασμα» Μανανά θα στερήσει σημαντικά κομμάτια ψηφοφόρων από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Μέχρι το Σάββατο το απόγευμα η αίσθηση που επικρατούσε σε όλη τη Φωκίδα, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση,  είναι ότι λόγω της παραδοσιακής δύναμης που διαθέτει στο νομό η συντηρητική παράταξη αλλά και λόγω των αδυναμιών του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο κεντρικά όσο και τοπικά, η έδρα θα ξαναγυρνούσε στη ΝΔ και στην τ. βουλευτή κ. Μανδρέκα.

Από το Σάββατο το απόγευμα η αίσθηση είναι διαφορετική . Πλέον, πολλά  στελέχη της ΝΔ  βλέπουν  με ανησυχία ότι λόγω των τεράστιων λαθών,  στο επίπεδο της τακτικής  αλλά και της στρατηγικής,  τα πάντα πλέον είναι ανοικτά και οι παράγοντες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα στη Φωκίδα είναι πλέον δυσασνάγνωστοι.  
Αιτία η αιφνίδια απόφαση να αφήσουν έκθετο τον πρώην Δήμαρχο Δελφών και Γραβιάς κ. Θανάση Μανάνα, του οποίου είχε ζητηθεί και είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο.
Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση του κ. Κώστα Παπαθανασίου να μη συμμετάσχει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, οδήγησε το κόμμα, κεντρικά και τοπικά να απευθυνθεί σε άλλα αξιόλογα στελέχη, μεταξύ αυτών και στον κ. Μανανά.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι με όσα στελέχη πρώτης γραμμής επικοινώνησαν, αρνήθηκαν, καθώς δεν ήθελαν να μπουν κάτω από την τ.Βουλευτή κ. Ασπασία Μανδρέκα.
Ο κ. Μανανάς, ήταν ο μόνος που δέχτηκε, παρότι θα μπορούσε να το αποφύγει, μιας και δεν γίνονται οι εκλογές με σταυρό για να διαφυλάξει το προσωπικό πολιτικό του κεφάλαιο. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δε, έγινε δεκτή με θετική διάθεση από τον κόσμο της περιοχής, που χαρακτήριζε δυνατό το ψηφοδέλτιο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι έτσι θα πάει η ΝΔ στην κάλπη, όλα άλλαξαν το Σάββατο το απόγευμα, όταν ξαφνικά αποφασίστηκε να είναι ξανά στη δεύτερη θέση ο κ. Παπαθανασίου.
Να σημειώσουμε ότι για τον τρόπο που μπήκε στο ψηφοδέλτιο οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες, καθώς το περιβάλλον του ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε μαζί του ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης και δεν μπόρεσε να αρνηθεί, ενώ κεντρικά στελέχη υποστηρίζουν ότι ουδέποτε είχε κλείσει την πόρτα ο κ. Παπαθανασίου, απλώς διερευνούσαν μήπως γίνουν κάποιες αλλαγές για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου.
Όποια και αν είναι η αλήθεια, ένα έχει σημασία, ότι ο κ. Παπαθανασίου με την άρνησή του και η ΝΔ με την επιπολαιότητα των χειρισμών της, προκάλεσαν τον πολιτικό διασυρμό ενός έμπειρου και δυνατού στελέχους της.
Ο κ.Μανανάς δεν ζήτησε να είναι υποψήφιος, αυτοί του ζήτησαν να «βάλει πλάτη». Δεν είχε να κερδίσει κάτι, γιατί δεν είχε σταυρό και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει έδρα, απεναντίας, μόνο χάσιμο είχε από την υποψηφιότητά του.
Με αυτό που έκαναν στον κ. Μανανά είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσουν να προσελκύσουν και να συσπειρώσουν δυο μεγάλα κομμάτια της ΝΔ, αυτό του πρώην Δημάρχου κ. Νίκου Φουσέκη, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της παράταξης Ταγκαλή που διατηρεί στενές σχέσεις με τον κ. Μανάνα. Δεν μέτρησαν ούτε καν το προφανές, ότι στη Γραβιά είχε σημειώσει την καλύτερη εκλογή του ο κ. Κωστοπαναγιώτου και έτσι του έκοβαν τη φόρα. Ακόμη και για τον ίδιο τον κ. Ταγκαλή θα είναι δύσκολο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να στηρίξει ανοικτά ο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αφού θα έρθει σε δύσκολη θέση από το «άδειασμα» που έγινε προς τον στενό του συνεργάτη κ. Μανανά.
Στις εκλογές του Ιανουαρίου το ψηφοδέλτιο δεν μπόρεσε να συσπειρώσει το κομμάτι που ελέγχει ο κ. Φουσέκης, τώρα το πρόβλημα επεκτάθηκε και στην ομάδα Ταγκαλή, καθώς πολύ δύσκολα οι αυτοδιοικητικοί θα συγχωρήσουν αυτό που έγινε στο ¨δικό τους άνθρωπο».
Η ΝΔ όμως θα χρειαστεί να απαντήσει και σε μεγάλο, κρίσιμο και σοβαρό ερώτημα: Γιατί ένα ψηφοδέλτιο που καταψηφίστηκε πριν από 7 ½ μήνες να υπερψηφιστεί τώρα από τη στιγμή που έμεινε ίδιο και απαράλλακτο;;;

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό αναγνωρίσιμο πρόσωπο που περιλαμβάνει είναι ο βουλευτής κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου.
Η   κ. Κατερίνα Στεφοπούλου είναι σχετικά άγνωστη στην τοπική κοινωνία, αν και έχει διατελέσει σύμβουλος του τέως δημάρχου κου Φουσέκη ενώ ο έτερος του ψηφοδελτίου κ. Γιάννης Παναγόπουλος μπορεί να είναι γνωστός στο κομματικό ακροατήριο, καθώς επί πολλά χρόνια είναι στέλεχος του κόμματος, αλλά στο ευρύτερο ακροατήριο, το κοινωνικό, δεν είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους και αυτό είναι το μείον του.   
Το «βαρύ χαρτί» του ψηφοδελτίου που είναι ο κ. Κωστοαπαναγιώτου, ο οποίος όμως από την ενασχόλησή του με την πολιτική και τη Φωκίδα έχει προκαλέσει πολλούς αντιπάλους, έχει βάλλει πολύ κόσμο της περιοχής απέναντί του, αλλά ακόμη και στελέχη του κόμματός του, κυρίως από την επιλογή του να συνεργαστεί με τον κ. Απόστολο Τσιάμη, που στη συνέχεια τον εγκατέλειψε για να πάει στη Λαϊκή Ενότητα.
Ούτε όμως και για τη Φωκίδα και τα προβλήματά της έδειξε το πρέπον ενδιαφέρον, καθώς για παράδειγμα εκκρεμούσε το σχέδιο εξυγίανσης του γηροκομείου και όχι μόνο δεν φρόντισε να κλείσει ραντεβού στο υπουργείο με το Δήμαρχο για να το προωθήσει, αλλά κατέθετε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις για το γηροκομείο της Αθήνας. Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι δεν είχε εκτελεστεί πρόγραμμα δακοκτονίας για τον ελαιώνα της Άμφισσας και συνυπέγραφε ερωτήσεις για τη σφίγγα του κάστανου, με αποτέλεσμα να απομυθοποιηθεί σε μια μερίδα ψηφοφόρων του, οι οποίοι τον γνώριζαν ως καλό γιατρό και πίστευαν ότι θα είναι εξίσου δραστήριος βουλευτής.
Όχι μόνο δεν έφερε αποτελέσματα για καίρια προβλήματα της Φωκίδας, αλλά ακόμη και στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου δεν προώθησε θέματα ανεργίας της περιοχής που φεύγουν τα παιδιά της, μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κλείνουν η μια μετά την άλλη, στελέχωσης των υπηρεσιών. Απεναντίας η εικόνα των παρεμβάσεών στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της Βουλής που καταχωρούνται όλα, έχει ως εξής:

346/4168         27/07/2015      Ερώτηση σε συνδυασμό με Α.Κ.Ε.    Τεράστια και αδικαιολόγητη η οικονομική ζημιά από τη δρομολογούμενη εκποίηση των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων 
323/3994         10/07/2015      Ερώτηση σε συνδυασμό με Α.Κ.Ε.    Ζητήματα αδιαφάνειας στην οικονομική διαχείριση Κληροδοτημάτων του Γηροκομείου Αθηνών
3872    25/06/2015      Ερωτήσεις       Προβλήματα Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης           
3826    25/06/2015      Ερωτήσεις       Έλεγχοι για την καταπολέμηση παράνομων οινοποιήσεων και /ελληνοποιήσεων/ οίνου   
3749    23/06/2015      Ερωτήσεις       Επιστροφή επιδομάτων συζύγων συνταξιούχων και κληρονόμων στο ΙΚΑ
3745    23/06/2015      Ερωτήσεις       Επέκταση μίσθωσης ακινήτου του Δήμου Σαρωνικού στην εταιρεία Vodafone        
3724    22/06/2015      Ερωτήσεις       Συμψηφισμός οφειλών προμηθευτών του Δημοσίου
3699    19/06/2015      Ερωτήσεις       Επαναφορά Εκπαιδευτικών Αδειών  
3670    18/06/2015      Ερωτήσεις       Χορήγηση εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών  
3669    18/06/2015      Ερωτήσεις       Πρόληψη και προστασία της καστανοκαλλιέργειας από την /σφήκα του κάστανου/ Dryocosmus Kuriphilus ( Hmenoptera : Cynipidae)   
3666    18/06/2015      Ερωτήσεις       Αναστολή λειτουργίας των παιδικών χαρών 
3643    17/06/2015      Ερωτήσεις       Έλεγχος της εφοδιαστικής αλυσίδας υγρών καυσίμων και πάταξη του λαθρεμπορίου          
3640    17/06/2015      Ερωτήσεις       Επιβλαβής οργανισμός Xylella Fastidiosa (Ξυλέλλα) στην καλλιέργεια της Ελιάς   
3594    16/06/2015      Ερωτήσεις       Στελέχωση ΚΕΘΕΑ και λειτουργία Πολυδύναμων Ψυχοδιαγνωστικών Κέντρων 
3578    16/06/2015      Ερωτήσεις       Ιδιότυπο καθεστώς στην Βιομηχανική Περιοχή της Θίσβης Βοιωτίας        
3564    15/06/2015      Ερωτήσεις       Σχετικά με την ομαλή λειτουργία του Γενικού Χημείου του Κράτους και την διαμόρφωση των αναγκαίων λειτουργικών προϋποθέσεων για αυτήν           
3361    09/06/2015      Ερωτήσεις       Απαράδεκτη οικονομική απαίτηση σε μετανάστες εργάτες γης / θύματα εγκληματικής ενέργειας της Νέας Μανωλάδας         
3296    08/06/2015      Ερωτήσεις       Σοβαρά προβλήματα στο Κέντρο Υγειας Ανδρίτσαινας           
3174    03/06/2015      Ερωτήσεις       Ένταξη του εμβολίου για τη Μηνιγγίτιδα Β στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού    
2187    30/04/2015      Ερωτήσεις       Επικίνδυνη η φορτοεκφόρτωση βωξίτη στην περιοχή Καμιώτισα Ιτέας λόγω ανυπαρξίας των προβλεπομένων από τον ΚΟΚ μέτρων ασφαλείας           
418      24/04/2015      Αναφορές        η διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ Λαμίας αιτείται την επαναλειτουργία του εξεταστικού κέντρου πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ στη Λαμία.       
1853    20/04/2015      Ερωτήσεις       Σχετικά με φωτιά σε σπίτι στην Καλοσκόπη Φωκίδας           
1350    31/03/2015      Ερωτήσεις       Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας  
1108    24/03/2015      Ερωτήσεις       Συμβάσεις παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων / ολοκλήρωσή τους / διόδια     
794      13/03/2015      Ερωτήσεις       Σχετικά με τις εντολές Κατάσχεσης Ακίνητης Περιουσίας     

Περιορισμένες οι διαρροές προς Λ.Ε. λόγω ψηφοδελτίου

Η ζημιά από τη διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι περιορίζεται, καθώς από το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε η Λαϊκή Ενότητα βλέπουμε δυο υποψηφίους από την Ιτέα, τους κυρίους Παναγιώτη Μέγκο και Ευστάθιο Τσίντζηρα, έναν από τη Δεσφίνα, τον κ. Γεωργαντά και κανέναν από τη Δωρίδα. Αυτό φυσικά και με βάση την εκλογική αντίδραση της περιοχής παραπέμπει σε καλή εκλογή στην Ιτέα, αλλά δεν μπορεί να προσδοκά διείσδυση στο εκλογικό Σώμα της Δωρίδας, αλλά και της Άμφισσας. 
orafok

3 σχόλια:

  1. Ο κ.Τσίπρας για να το επαναλαμβάνει συνεχώς μάλλον θα του έχουν πει ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ πιασάρικο. Αναφερόμαστε στη διαρκή υπόμνηση εκ μέρους του αυτών των περίφημων «17 ωρών» κατά την τελική διαπραγμάτευση των Βρυξελλών. Το είπε μια, το είπε δυο, το έχει πει καμιά διακοσαριά φορές από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, και δώστου οι «17 ώρες», και ξανά οι «17 ώρες», και μπίχτου οι «17 ώρες»…

    Επειδή, λοιπόν, το θέμα κατάντησε αηδία – πολύ περισσότερο που το εν λόγω περήφανο «17ωρο» κατέληξε στο «περήφανο» και «αριστερό» τριετές Μνημόνιο - καλό θα ήταν οι κειμενογράφοι και οι επικοινωνιολόγοι του Τσίπρα να λάβουν υπόψη τους τα εξής:

    Οι «17 ώρες» του… ηρωισμού του κ.Τσίπρα δεν αντισταθμίζουν τις 25.920 ώρες διάρκειας του Μνημονίου του κ.Τσίπρα που έπεσε κι αυτό στις πλάτες μισθωτών, συνταξιούχων και ανέργων. Τόσο αντιστοιχεί σε ώρες το τριετές Μνημόνιο Τσίπρα: 25.920 ώρες…
    Οι «17 ώρες» των… βασανιστηρίων που υπέστη ο κ.Τσίπρας αποτελούν κόκκο στην άμμο της βαρβαρότητας των 43.200 ωρών των Μνημονίων της προηγούμενης πενταετίας που βίωσε η ελληνική κοινωνία. Τόσο αντιστοιχούν σε ώρες τα προηγούμενα Μνημόνια που ο κ.Τσίπρας θα… καταργούσε, αλλά τα παρέτεινε και τα επεξέτεινε: 43.200 ώρες…
    Οι «17 ώρες» των… πιέσεων τις οποίες υπέστη (και στις οποίες ενέδωσε) ο κ.Τσίπρας αποτελούν εκδρομή στο πάρκο αν συγκριθούν με τον ατέλειωτο εφιάλτη των 276.480 ωρών που αντιστοιχούν για το λαό τα 32 χρόνια μέχρι την εξόφληση των δανείων τα οποία συνομολόγησε ο κ.Τσίπρας. Τόσο θα κρατήσουν τα βάρη με τα οποία έδεσε χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό ο κ.Τσίπρας προσθέτοντας τα δικά του δάνεια υπέρ των τραπεζιτών, δίπλα σε εκείνα των προκατόχων του: 276.000 ώρες…
    Οι «17 ώρες» της… ταλαιπωρίας του κ.Τσίπρα είναι βόλτα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι συγκρινόμενες με τις 8.640 ώρες της κατάθλιψης και της αιθαλομίχλης στην ψυχή του καθενός από το ένα εκατομμύριο μακροχρόνια ανέργους σε αυτό τον τόπο. Κάθε ένας μακροχρόνια άνεργος, που ο κ.Τσίπρας με το Μνημόνιό του φρόντισε να παραμείνει μακροχρόνια άνεργος, για τόσο θα συνεχίσει να είναι άνεργος κάθε νέα χρονιά της ανεργίας του: 8.640 ώρες…
    Οι «17 ώρες» της… αυτοθυσίας του κ.Τσίπρα είναι απύθμενο θράσος να προβάλλονται περίπου σαν τη μάχη των Θερμοπυλών για να προσπαθεί ο κ.Τσίπρας να κρύψει το δάσος του μαρτυρίου των 34,5 δισεκατομμυρίων ανθρωποωρών με το οποίο θα πληρώσουν το Μνημόνιο του κ.Τσίπρα τα 4 εκατομμύρια των Ελλήνων που ζουν στη φτώχεια. Ναι, σε τόσο αντιστοιχεί κατ’ έτος το Μνημόνιο του κ.Τσίπρα για τα 4 εκατομμύρια φτωχούς και απόκληρους: 34,5 δισεκατομμύρια ανθρωποώρες…
    Και κάτι ακόμα: Οι «17 ώρες» της… άπαξ γενναιότητας του κ.Τσίπρα είναι κάτι λιγότερο από φρου – φρου κι αρώματα συγκρινόμενες με τα καθημερινά 12ωρα και 16ωρα του ιδρώτα και του αίματος που χύνουν όσοι άνθρωποι δουλεύουν (ακόμα) στην πατρίδα μας κάτω από τις «βέλτιστες εργασιακές συνθήκες» της ΕΕ.

    Μιλάμε για 12ωρα και 16ωρα σαν αυτά στα ΕΛΠΕ όταν - επί πρωθυπουργίας Τσίπρα και στο πλαίσιο των «βέλτιστων εργασιακών συνθηκών» που μνημονεύονται και στο Μνημόνιό του – 6 άνθρωποι έγιναν κομμάτια…

    Τελευταία δημοσίευση: 09:00Ο Νίκος Μπογιόπουλος στον eniko
    Οι «17 ώρες» του κ.Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για τον Νίκο Μπογιόπουλο εγώ λεω να κοιτάει το καθεστωτικό σου παραμάγαζο που δεν έχει αφήσει δεξιά για δεξιά κυβέρνηση που να μην στηρίξει με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης και να αφήσει το "Τσιπρομάγαζο" εξάλλου αυτό μόλις άνοιξε ......Δεν κατάλαβε ο Παρ όλίγον Γραμματέας του ΚΚΕ τίποτα ακόμα που ναι μεν ο Ελληνικός λαός το θέλει το ΚΚΕ στο πολιτικό παιχνίδι γιατι μέρος του παιχνιδιού είναι , αλλά το κρατάει εκεί στη γωνία με το θλιβερό 5%? Σταθερά...Εκεί εκεί στη.......
    Αλήθεια γιατι δεν τον κάνανε οι καθεστωτικοί κουμουνιστές φίλοι του Γραμματέα και τον αδειάσανε σαν σακί?
    Υ.Γ Όσο για σένα "δεξιοπαπαγάλε" των 1.48 που αναπαράγεις τον κάθε Μπογιόπουλο , ένα να βάλεις καλά στην κράνα σου ....παλινόρθωση των αρχηγών σου Σαμαρο βενιζέλων έστω και μέσα απο τα "παιδάκια " τους θα αργήσεις να δείς .
    Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΞΙΟΠΑΠΑΠΑΓΑΛΕ......9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:34 π.μ.

    Επιμένεις 9.21...Δεν το έμαθες καλα το μαθημά που σου έκανα .Ξαναδιάβασε λοιπόν αδιόρθωτο Σαμαροβενιζελόπαιδο....

    "Όσο για τον Νίκο Μπογιόπουλο εγώ λεω να κοιτάει το καθεστωτικό του παραμάγαζο που δεν έχει αφήσει δεξιά για δεξιά κυβέρνηση που να μην στηρίξει με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης και να αφήσει το "Τσιπρομάγαζο" εξάλλου αυτό μόλις άνοιξε ......Δεν κατάλαβε ο Παρ όλίγον Γραμματέας του ΚΚΕ τίποτα ακόμα και που ναι μεν ο Ελληνικός λαός το θέλει το ΚΚΕ στο πολιτικό παιχνίδι γιατι μέρος του παιχνιδιού είναι , αλλά το κρατάει εκεί στη γωνία με το θλιβερό 5%? Σταθερά...Εκεί εκεί στη.......
    Αλήθεια γιατι δεν τον κάνανε οι καθεστωτικοί κουμουνιστές φίλοι του Γραμματέα και τον αδειάσανε σαν σακί?

    Υ.Γ 1 . Όσο για σένα "δεξιοπαπαγάλε" των 1.48 που αναπαράγεις τον κάθε Μπογιόπουλο , ένα να βάλεις καλά στην κράνα σου ....παλινόρθωση των αρχηγών σου Σαμαροβενιζέλων έστω και μέσα απο τα "παιδάκια " τους αλλά και τα υιοθετημένα όπως είναι το ΚΚΕ θα αργήσεις να δείς .

    Υ.Γ 2 Ξέρεις πως αποκάλεσε τον ήρωά σου που σιτίζεται στα Χατζηνικολέικα ένας δικός σας δεξιοδεξιός δημοσιογράφος ....."Χατζηαβάτη της πίσω σελ'ιδας! "

    Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή