Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ:Συλλογή μαθητικού υλικού το Σάββατο 26/9 – Επόμενες δράσεις

Συλλογή μαθητικού υλικού το Σάββατο 26/9 – Επόμενες δράσεις

Ανακοινώνουμε ως κίνηση «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας», δυο ξεχωριστές δράσεις, με σκοπό την ενίσχυση συνανθρώπων μας που μαστίζονται από τις οικονομικοκοινωνικές συνθήκες της χώρας μας και από τα γεωπολιτικά «παιχνίδια» ισχυρών στην ευρύτερη περιοχή μας.....

Πρώτη δράση, η συλλογή μαθητικού υλικού, την οποία υλοποιούμε για 3η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας. Το μαθητικό υλικό θα δοθεί και πάλι με τη μέριμνα των εκπαιδευτικών σε μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας που το έχουν ανάγκη.
Το ερχόμενο Σάββατο 26-9-2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας
συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, τσάντες, χάρτες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.
Στην πρώτη μας αυτή για φέτος συλλογή, θα έχουμε και παράσταση κουκλοθέατρου που θα δοθεί αφιλοκερδώς από τη νηπιαγωγό Τασούλα Ξηρομερίτου. Την ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά της, όπως και όλους όσους συντελούν εθελοντικά στο να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα και όλη η δράση.
Όπως κάθε χρόνο, η συλλογή μαθητικού υλικού θα συνεχιστεί σε επόμενες απευθείας διαθέσεις προϊόντων της κίνησής μας. Ενδεχομένως και με μια επόμενη ξεχωριστή εκδήλωση μέσα στην πόλη, αναλόγως πως θα κριθεί αναγκαία και εφικτή κατόπιν κοινής μας απόφασης με τους εκπαιδευτικούς.
Επόμενη δράση, η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν σε εθελοντικές ομάδες υποστήριξης προσφύγων για να διανεμηθούν μέσω των δομών τους στους πρόσφυγες. Γι’ αυτή τη δράση που θα ξεκινήσει στη διάθεση του Σαββάτου 3/10, θα εκδοθεί νέα αναλυτική ανακοίνωση.
Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής μας να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτές τις δυο δράσεις αλληλεγγύης, όπως κάναμε από κοινού με τόσες άλλες δράσεις.
Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι είναι σε εξέλιξη οι παραγγελίες και η εγγραφή εθελοντών της 21ης απευθείας διάθεσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι: - Διαδικτυακά με τις ηλεκτρονικές φόρμες της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr
- Όσοι στερούνται internet: στα τηλέφωνα 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)
- Και στους εθελοντές της κίνησης στην Πλατεία Πάρκου τις εξής δυο ημέρες: Την Πέμπτη 24/9 (ώρες 7:00-9:00 μ.μ.) και το Σάββατο 26/9 (ώρες 10:30π.μ.-12:30μ.μ.)
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                        : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου