Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ..... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ(ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Του  Ορέστη  Τσάρκου

ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ.....ΕΡΕΥΝΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΓΙΑ  off shore ,  Ο  ΧΑΙΚΑΛΗΣ  ΕΧΕΙ   off shore , ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΑΙΓΥΠΤΟΥ  ΡΩΣΙΑΣ ,  ΣΕ  ΔΙΚΗ  8  ΑΤΟΜΑ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ  ΤΗΣ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ,  ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ  Η  ΡΑΧΗΛ  ΣΤΗΝ  ΛΑΕ  ΚΟΖΑΝΗΣ  ΚΑΙ  Η  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΜΑΣ  ΕΙΔΗΣΗ (ΣΗΜΕΡΑ  ΠΡΩΙΝΟ  ΚΑΙ  ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ)......

=Νικολούδης: Από «κόσκινο» όλα τα μέλη της κυβέρνησης για τυχόν off shore εταιρείες


Τη διαβεβαίωση ότι έχει ζητήσει τη διενέργεια ελέγχου όλων των μελών της κυβέρνησης για το ενδεχόμενο διατήρησης off shore εταιρείας, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση 18 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Νικολούδης πρόσθεσε ότι ζήτησε από την Τράπεζα της Ελλάδας να ελέγξει τυχόν παραβιάσεις της Πράξης Νομοθετικού Περιεχόμενου σχετικά με τους κεφαλαιακούς περιορισμούς (capital controls).
Σημειώνεται ότι βάσει διάφορων δημοσιευμάτων, οι βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με την ύπαρξη off shore εταιρείας στο όνομα του Παύλου Χαϊκάλη, αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεω

                                ****************************

=Διευκρινίσεις Χαϊκάλη για τα περί off shore εταιρείας [ΒΙΝΤΕΟ]



Την ύπαρξη off shore εταιρείας υπό την κατοχή του παραδέχθηκε σήμερα ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου της Βουλής και ενδεχομένως και στην εφορία.






                        **********************



 Με μια ιστορική συμφωνία σταθμό Ρωσία και Αίγυπτος ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της μάχης της ισλαμιστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης ISIS εγκαινιάζοντας μια νέα στρατηγική συμμαχία στην περιοχή της Ν.Α.Μεσογείου η οποία αναμένεται να έχει ευρύτερες διαστάσεις.
Την συμφωνία υπέγραψαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν και ο Αιγύπτιος ομόλογός του Αμπντέλ αλ Σίσι κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποιεί ο τελευταίος στη Μόσχα.
Στους όρους της συμφωνίας προβλέπεται και η χρήση αιγυπτιακών αεροδρομίων από ρωσικά μαχητικά και μεταφορικά αεροσκάφη όπως και ο ελλιμενισμός ρωσικών πολεμικών σκαφών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας σε λιμάνια της Αιγύπτου.

                   ***********************


=Σε δίκη παραπέμπονται 8 άτομα για τα υπερκοστολογημένα ελικόπτερα της Πυροσβεστικής το 2009  



Πέντε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής (1 πρώην αρχηγός και 4 αξιωματικοί) και οι 3 ιδιοκτήτες της εταιρείας ICSS ΑΕ το 2009, με βούλευμα του Εφετείου Αθηνών, παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, για την υπόθεση της υπερκοστολογημένης εκμίσθωσης πέντε πυροσβεστικών ελικόπτερων S-64, το 2009

                  **********************

=Λαϊκή Ενότητα Κοζάνης: Ανεπιθύμητη η Ραχήλ Μακρή


Με επιστολή τους προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Στάθη Λεουτσάκο, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Κοζάνης χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την Ραχήλ Μακρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιστολή συνυπογράφουν κορυφαία τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, ανάμεσα στα οποία είναι η νυν βουλευτής Ευγενία Ουζουνίδου, που έχει ήδη ενταχθεί στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΛΑ.Ε.
Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή, «η πορεία της Ρ. Μακρή είναι πολιτικά ασύμπτωτη με εκείνη της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας»


                           ******************************

ΚΑΙ  Η  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ   ΜΑΣ  ΕΙΔΗΣΗ.....

                                  **************************

=7 τρόποι αποτοξίνωσης με το πρωινό σας!

detox2
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας από ένα θρεπτικό πρωινό, και ακόμα καλύτερα είναι όταν το πρώτο γεύμα της ημέρας βοηθά το σώμα σας να επανέλθει από τυχόν υπερβολές στο φαγητό!
Αν αναζητάτε υγιείς τρόπους να αποτοξινωθείτε, διαβάστε παρακάτω 7 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε το πρωινό σας και να νιώσετε καλύτερα!
1. Πράσινο τσάι
Αντί για τον καφέ που συνήθως πίνετε, επιλέξτε το πράσινο τσάι που είναι πλούσιο σε κατεχίνες. Οι κατεχίνες βοηθούν στην υγεία του συκωτιού.
2. Βρώμη
Τα δημητριακά ολικής αλέσεως έχει αποδειχθεί πως βοηθούν στην αποτοξίνωση και στη διατήρηση του εντέρου σας ευχαριστημένου. Δεν υπάρχει τέλος στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ζωντανέψετε το μπολ με τη βρώμη.
3. Σπαράγγια
Τα σπαράγγια περιέχουν προβιοτικά και πρεβιοτικά, που είναι σημαντικά για την υγεία του πεπτικού σας συστήματος. Επιπλέον, βοηθούν στο ξεφούσκωμα της κοιλιάς. Ξεκινήστε την ημέρα σας με σπαράγγια, αυγό ποσέ και μια φέτα ψωμιού ολικής αλέσεως.
4. Χυμοί
Αν και τα οφέλη των αποτοξινωτικών χυμών δεν έχουν αποδειχθεί επειστημονικά ακόμα, πίνοντας ένα πράσινο χυμό ή smoothie μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τις καθημερινές θρεπτικές ουσίες που χρειάζεστε. Αν μάλιστα στον πράσινο χυμό σας περιλαμβάνονται μερικά αποτοξινωτικά προϊόντα, όπως κάρδαμο, σπανάκι και λεμόνι, ακόμα καλύτερα.
5. Σπόροι Chia
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και φυτικές ίνες, βοηθούν στην υγεία της καρδιάς και στο ξεφούσκωμα της κοιλιάς.
6. Φρουτοσαλάτα
Τα φρέσκα φρούτα έχουν φυσικές αποτοξινωτικές ιδιότητες, άρα ένα μπολ με φρέσκα φρούτα για πρωινό είναι ιδανικό.
7. Ξύδι μηλίτη
Το ξύδι από μηλίτη βοηθά στην πέψη

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου