Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ -ΞΕΝΙΔΗΣ-ΚΟΝΤΟΥ -ΛΑΖΟΥ. ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ !

Ο Θανάσης Μπαρούτσος (Λάμπρος Κωνσταντάρας) διευθύνει ένα γραφείο αντιπροσωπειών και είναι εκ πεποιθήσεως εναντίον του γάμου.....
Επίσης, είναι ιδιαίτερα ευέξαπτος και διαπληκτίζεται συνεχώς με τον υπάλληλό του (Σταύρο Ξενίδη) και την οικιακή βοηθό του (Δέσποινα Στυλιανοπούλου). Εκτός αυτών, νιώθει μια υπερβολική νοσοφοβία και ενοχλεί συχνά το γιατρό του για ασήμαντους λόγους.Η Νανά (Πόπη Λάζου), εξαδέλφη του Θανάση, πιστεύει ότι η αιτία της κακοθυμίας του εξάδελφού της είναι η έλλειψη συντρόφου. Γι' αυτό, συνεννοείται με τη φίλη της Μαίρη Αγγελίδου (Μάρω Κοντού), σε μια προσπάθεια να του αλλάξει πεποίθηση. Ο Θανάσης προσλαμβάνει ως δακτυλογράφο την Μαίρη, η οποία αρχικά παρουσιάζεται ως ομοϊδεάτισσά του σχετικά με τον γάμο. Όμως, σταδιακά εκείνη καταφέρνει να κάμψει αυτή του τη στάση. Τελικά, ο Θανάσης ερωτεύεται τη Μαίρη και έτσι οι δυό τους, μετά από μία σύντομη ρήξη στη σχέση τους, καταλήγουν να είναι μαζί.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ  Η  ΤΑΙΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.