Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Θρίλερ στη Φθιώτιδα: Απήγαγαν το γιο γνωστού γιατρού και ζητούσαν λύτρα

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων....

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν οι δυο απαγωγείς του παιδιού, που λίγες ώρες μετά την απαγωγή αφέθηκε ελεύθερο σε αγροτική περιοχή.
Η τοπική κοινωνία της Λοκρίδας και της Φθιώτιδας είναι σοκαρισμένη και αναστατωμένη, από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα για την απαγωγή του 15χρονου παιδιού.
Πως έγινε η απαγωγή
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι όταν ο 15χρονος μαθητής, του οποίου ο πατέρας του είναι γνωστός γιατρός της περιοχής, έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο φροντιστήριο.
Ξαφνικά ένα λευκό βαν με δυο μελαψούς άνδρες σταμάτησε δίπλα του και το παιδί χωρίς αν το καταλάβει βρέθηκε δεμένο, φιμωμένο και με κλειστά μάτια.
Λίγο αργότερα οι καθηγητές στο φροντιστήριο μιλούσαν με τη μητέρα του, στην οποία απευθύνθηκαν γιατί ο 14χρονος καθυστερούσε να φτάσει. Από εκεί και μετά ξεκίνησε ένα θρίλερ καθώς δεν μπορούσαν να βρουν τον μικρό μαθητή.
Η μητέρα του καλούσε συνεχώς το κινητό του στο οποίο εκείνος δεν απαντούσε. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κάποια στιγμή στο κινητό του 14χρονου απάντησε άγνωστος άνδρας που μιλούσε ελληνικά.
Εκεί λοιπόν η μητέρα, έκπληκτη άκουσε ότι το παιδί της εκεί απαχθεί και ότι για να αφεθεί ελεύθερο θα έπρεπε να καταβάλει 12.000 ευρώ. Μάλιστα της έδωσαν και συμβουλές να μην ειδοποιήσει την αστυνομία.
Δύο ώρες αργότερα γύρω στις 3:00΄ το μεσημέρι οι απαγωγείς άφησαν το παιδί στη θέση "δεξαμενή" κοντά στις Λιβανάτες. Το παιδί βρήκαν σε κατάσταση σοκ αγρότες που περνούσαν από το σημείο και το παρέδωσαν στο θείο του που διαμένει εκεί κοντά.
Όλα ανοιχτά
Είναι άγνωστο ακόμα αν δόθηκε χρηματικό ποσό για λύτρα, ενώ από νωρίς το μεσημέρι μεχρι και αυτή την ώρα η αστυνομία χτενίζει όλη την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι απαγωγείς μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζουν όλα τα σενάρια, όπως είπαν χαρακτηριστικά στο LamiaReport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου