Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΝΕ. ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΜΦΩΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ"

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Φωκίδος στήριζε και στηρίζει ανελλιπώς όλες τις δομές υγείας του Νομού μας..... Είχε εντοπίσει τα προβλήματα εδώ και χρόνια  (τη διετία 2010 - 2011) και με πρωτοβουλία μας είχαν σταλεί μέσω της τότε Βουλευτού Εύβοιας του ΛΑ.Ο.Σ  Κας Ουρανίας Παπαντρέου 14 Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις για όλα τα προβλήματα στις δομές υγείας του Νομού .

Μένοντας σταθεροί στις απόψεις μας και στις θέσεις μας πιστεύοντας ότι το  υπέρτατο αγαθό της υγείας πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος κάθε Κυβέρνησης  η οποία  υποχρεούται να το παρέχει στο λαό πάση θυσία παγώνοντας άλλες προτεραιότητες που έχει θέσει και οι οποίες κατά τη γνώμη μας είναι δευτερεύουσες. Πρέπει πρώτα να γίνουν προσλήψεις Ιατρών , Νοσηλευτικού προσωπικού , Οδηγών , φαρμάκων και υλικών των Νοσοκομείων και μετά να ενδιαφερθούν για την ενημέρωση μας..

Δηλώνουμε συμπαράσταση στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κεχαγιά και προτρέπουμε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κόμματος να συμμετέχουν γιατί η υγεία είναι υπόθεση όλων μας και δεν χωρούν κομματικές ταμπέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου