Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕ. ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ: Δελτίο τύπου για τις εξελίξεις στην Ευρώπη

Τα πράγματα είναι πολύ άσxημα. Όλοι εναντίον της Ελλάδος. Με απειλές και με εκβιασμούς. Χρειάζεται εξαιρετική προσοχή,....

ίσως πρέπει παράλληλα με τον κ. Βαρουφάκη να δραστηριοποιηθεί και το υπουργείο εξωτερικών για να στείλουμε στους «φίλους» το μήνυμα ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..

Η Ευρώπη σήμερα ζητάει την πλήρη υποταγή μας. Απλά , στυγνά, μας λέει «γονατίστε και τελειώσαμε» . Είναι μία πολύ επικίνδυνη καμπή. Είναι γεγονός (γραπτά , ήχος και εικόνα υπάρχουν και δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση) ότι οι ιδέες και οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. είναι το κυρίαρχο εργαλείο της σημερινής κυβέρνησης. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να μην υπαναχωρήσουμε. Εκείνο που τώρα πρέπει να γίνει είναι να υπάρξει μια εθνική συνεννόηση για την αντιμετώπιση της ολομέτωπης επίθεσης που δέχεται σήμερα η Ελλάδα.
Ανεξάρτητα από την όποια κατάληξη θα έχουν οι διαπραγματεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι δεν αρκεί να συγκεντρωνόμαστε στις πλατείες για να εκφράσουμε την συμπαράσταση στην κυβέρνηση, θα πρέπει και εμπράκτως να βοηθούμε την κυβέρνηση δηλαδή να βοηθούμε την Ελλάδα.
Μην αγοράζετε ξένα προϊόντα. Μην αγοράζετε Γερμανικά προϊόντα .Στηρίξτε τον Έλληνα παραγωγό, τον Έλληνα βιοτέχνη, τον Έλληνα βιομήχανο, την Ελληνική επιχείρηση, το Ελληνικό κατάστημα .Ας στηρίξουμε εμείς, ο λαός, την Ελληνική οικονομία.
Ας στείλουμε το μήνυμά μας στους εταίρους της Ε.Ε. : Μας έχετε ανάγκη δεν σας έχουμε ανάγκη . Αν χρειαστεί μπορούμε και μόνοι μας.
Εμείς , ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Γ. Καρατζαφέρη , θα είμαστε παρόντες στο σήμερα και στο αύριο, δεν είναι δυνατόν να απουσιάσουμε από έναν αγώνα ο οποίος έρχεται. Γιατί τώρα παρά ποτέ χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν πείρα στην Ευρώπη και οι οποίοι μπορούν να αναλύουν τα γεγονότα και μπορούν να βλέπουν και να προβλέπουν το μέλλον.
ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου