Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Καταιγίδα με χιόνια και κεραυνούς!

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε από το  πρωί  το ΧΚΠ με πυκνή χιονόπτωση αλλά και πολλούς κεραυνούς κατά διαστήματα.....
Τα επικίνδυνα φαινόμενα δυσκόλεψαν την λειτουργία του κέντρου και έπειτα από  αρκετές ενδιάμεσες αναστολές το ΧΚΠ έκλεισε οριστικά στις 14:00 για λόγους ασφαλείας. Πρόκειται για την χιονόπτωση της χρονιάς η οποία συνεχίζεται ακάθεκτη και μάλιστα χωρίς δυνατούς ανέμους με αποτέλεσμα το φρέσκο χιόνι να έχει υπερβεί ήδη τα 35εκ και επειδή είναι υγρό, κολλάει και γεμίζει επιτέλους τις πίστες μας καθώς και όλο το βουνό. (κρίμα για τους χιονοδρόμους που αυτό το ΣΚ  είναι το τελευταίο της Φτερόλακας).
Για αύριο προβλέπεται συνέχεια των χιονοπτώσεων αλλά με ασθενέστερη ένταση, περεταίρω πτώση των ανέμων στα 3-4Bf και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, στους -2°C. Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά οι αυριανές συνθήκες 28.2.2015 θα είναι κατάλληλες για χιονοδρομία.

ΣΗΜΕΡΑ λειτούργησαν  οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Ερμής (μόνο για σύνδεση), Ηνίοχος,  Ήρα & baby 2.
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο4), Τηλέμαχος (Νο3), Περικλής (Νο5), Ηρακλής (Νο8), Διηάνειρα (Νο12),  Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7 και Νο7α) & baby 2.

ΑΥΡΙΟ  καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Οδυσσέας, Ερμής (μόνο για σύνδεση), Ηνίοχος,  Ήρα, Παν, Πυθία & baby 2.
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο4), Τηλέμαχος (Νο3), Βάκχος (Νο2, & Νο2β), Περικλής (Νο5), Ηρακλής (Νο8), Διηάνειρα (Νο12),  Οδυσσέας (Νο9), Ηνίοχος (Νο6), Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α) & baby 2.

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε χιονόπτωση, και κεραυνούς κατά διαστήματα, μέτριους - ισχυρούς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασίες από 0°Cέως +2°C.
Αύριο περιμένουμε χιονοπτώσεις. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -2°C έως +2°C ενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι Δ.

parnassos-ski.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου