Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Στην Φτερόλακα το Σαββατοκύριακο οι αγώνες Γιγαντιαίας Τεχνικής κατάβασης του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος παίδων - κορασίδων ΠΚ1-ΠΚ2

Αύριο και την Κυριακή θα διεξαχθούν στην πίστα Νο14 της Φτερόλακας οι αγώνες Γιγαντιαίας Τεχνικής κατάβασης του 2ου Κυπέλλου Ελλάδος παίδων - κορασίδων  ΠΚ1-ΠΚ2 με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα......
Υπεύθυνοι αγώνων είναι ο οργανωτής σύλλογος ΕΟΣ Αθηνών (Έφορος αγώνων κος Γαλερίδης) και ο διορισμένος  Τεχνικός εκπρόσωπος ΕΟΧ (κα Μαγκιώρη).
Λόγω των αγώνων και της μεγάλης προσέλευσης αθλητών και συνοδών, παρακαλούμε τους φίλους χιονοδρόμους που προτιμούν τη Φτερόλακα για χιονοδρομία, να προτιμήσουν τα Κελλάρια για την δική τους άνεση και ευχαρίστηση.
Ακόμη μία μέρα σε αναστολή για το ΧΚΠ εξαιτίας των πολύ ισχυρών ΝΔ ανέμων που επικρατούσαν. Στη Φτερόλακα άνοιξαν το πρωί οι αναβατήρες Ήρα, Παν και Πυθία αλλά σύντομα κι αυτοί έκλεισαν λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων!
Από αύριο ο καιρός βελτιώνεται αισθητά ενώ οι άνεμοι εξασθενούν. Εκτός απροόπτου, το χιονοδρομικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά με τους προβλεπόμενους αναβατήρες και τις πίστες του σε Κελλάρια και Φτερόλακα.
Η χιόνωση των πιστών εξακολουθεί να παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα μιας και οι άνεμοι ξύρισαν και πάλι τις κορυφές και έφεραν το χιόνι στα χαμηλότερα υψόμετρα. Συγκεκριμένα μη λειτουργικές εξακολουθούν να εμφανίζονται οι πίστες Νο6, Νο8 Ηρακλής, Νο11 Ερμής, Νο13 Δίας, Νο9 Οδυσσέας και Νο22 Σαχάρα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πλήρη λειτουργία του κέντρου.

ΣΗΜΕΡΑ λειτούργησαν οι αναβατήρες: Ήρα, Παν & Πυθία
Και οι πίστες:  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν & Πυθία (Νο14 & Νο14α).

ΑΥΡΙΟ  καιρού επιτρέποντος θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:
Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Ηρακλής, Περικλής,  Ήρα, Παν, Πυθία, baby 1 & baby 2
Και οι πίστες:  Αφροδίτη (Νο1 & Νο1α), Αίολος (Νο3 & Νο4), Βάκχος (Νο2, Νο2α & Νο2β), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12),  Ήρα (Νο7 και Νο7α), Παν, Πυθία (Νο14 & Νο14α), Περιφερειακή, baby 1 & baby 2.
(Η σύνδεση Κελλάρια - Φτερόλακα θα γίνεται χιονοδρομικά μέσω της Περιφερειακής Νο24 και η επιστροφή των σκιέρ θα γίνεται οδικά με βανάκι.)

Ο ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα είχαμε νεφώσεις, ελαφριά χιονόπτωση και πολύ ισχυρούς ΝΔ ανέμους και θερμοκρασίες από -1°Cέως +4°C.
Αύριο περιμένουμε νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από -2°Cέως +1°Cενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι Δ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η λειτουργία του ΧΚΠ, και μόνο για φέτος, προβλέπεται να σταματήσει στην Φτερόλακα στις 28/2/15. Από την 1 Μαρτίου ξεκινούν τα έργα της 2ης φάσης εκσυγχρονισμού των αναβατήρων και θα διακοπεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα Κελλάρια θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 15 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου