Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Από το Grexit στο... Σαμαράς-exit

Στρατηγική - φάρσα, με επανάληψη του κλίματος κινδυνολογίας και τρομοκράτησης των πολιτών που επικράτησε στις εκλογές του 2012,....
επιχειρεί να αναπτύξει ο Σαμαράς έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις απώλειες του κόμματός του και το εύρος της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την επιχείρηση, που σε τελευταία ανάλυση αποβαίνει εις βάρος της χώρας, συμπράττουν μόνο δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, που είναι άγνωστο, αν και προφανές, ποιους εκφράζουν. Όχι πάντως θεσμικά όργανα και παράγοντες.
Η Κομισιόν διεμήνυσε χθες ότι δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά πράγματα της Ελλάδας "κατά κανέναν τρόπο", ενώ Γερμανοί και ΔΝΤ δείχνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης με την επόμενη κυβέρνηση παρά για τον συνομιλητή τους. Επικριτικός στα διακινούμενα σενάρια περί επαναφοράς του Grexit εμφανίστηκε και ο κυβερνητικός εταίρος του Αντ. Σαμαρά, το ΠΑΣΟΚ.
Το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν εκλεγόταν Πρόεδρος, σηματοδότησε και ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε χθες να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά την εκλογή Προέδρου χωρίς Σαμαρά - Βενιζέλο. Βεβαίως, το ενδεχόμενο να ιδρύσει κόμμα αν γίνουν εκλογές επέτειναν, πρώτα απ' όλα, τα υπαρξιακά προβλήματα του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου