Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η εγχώρια μνημονιακή προπαγάνδα του τρόμου
Τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ, βλέποντας τις ελπίδες για εκλογή Προέδρου να εξανεμίζονται πριν καλά καλά ανακοινωθεί το όνομα του Σταύρου Δήμα, άρχισαν τις επικοινωνιακές επιθέσεις......

Τόσο στον Τύπο του Σαββάτου, όσο και στης Κυριακής, παρατηρούμε πως τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια των μνημονιακών κομμάτων επιδίδονται σε μια ακατάσχετη τρομολαγνεία, δημιουργώντας «εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Είναι γνωστό άλλωστε πως τα συμφέροντας των μεγαλοκαναλαρχών ταυτίζονται με τις μνημονιακές γραμμές και γι' αυτό το λόγο κλιμακώνουν και την πόλωση.
Στα δελτία ειδήσεων αλλά και στις εφημερίδες βλέπουμε την τιτάνια προσπάθεια των χειραγωγών του συστήματος, μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδοτες, «γκαλοπολόγους», εξαγορασμένη διανόηση, να αναλώνουν χιλιάδες ώρες για να μας πείσουν ότι μόνη λύση για τη χώρα είναι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και πως αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ... θα παγώσει και θα καταστραφεί ο πλανήτης.
Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, καλοπληρωμένες πένες του συστήματος αναπαράγουν κάθε προπαγανδιστική είδηση που προέρχεται από τις Βρυξέλλες ή το Βερολίνο, ακόμα και αν είναι αναπόδεικτη , ανιστόρητη ακόμα και παράλογη.
Είναι τέτοια η ένταση της μιντιακής «τρομοκρατίας» προς τους βουλευτές που τολμούν να πουν «όχι» στην εκλογή Προέδρου, που ξεπερνά ακόμα τις ημέρες πριν την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου.
Ήδη, μεγάλα κανάλια και εφημερίδες κάνουν λόγο για «πολιτική αστάθεια», «αβεβαιότητα», «σπασμοδικές αντιδράσεις των αγορών», «κατάρρευση του Χρηματιστηρίου», «δεν θέλουν οι αγορές μια κυβέρνηση της Αριστεράς», «οι εκλογές προκαλούν αστάθεια» και άλλα τέτοια όμορφα που σπέρνουν τον τρόμο στον λαό.
Μέχρι την 29η Δεκεμβρίου το κλίμα αυτό θα ενταθεί και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι που θα φτάσουν τα εγχώρια και τα ξένα παπαγαλάκια προκειμένου να κρατήσουν στην εξουσία, με το ζόρι, τους «εκλεκτούς» των Βρυξελών και της ντόπιας μιντιοκρατίας.
Τα συστημικά ΜΜΕ θα παρουσιάσουν μια «κόλαση» για να περιορίσουν τις πιθανότητες ανάδειξης μιας κυβέρνησης με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ που θα βάλει βέτο στους δανειστές και δεν θα κάνει τα «θέλω» τους.
Οι καλοπληρωμένες πένες λοιπόν, αφού μας κορόιδεψαν τα προηγούμενα χρόνια, αφού απέκρυψαν τεράστια σκάνδαλα, έρχονται ξανά ανερυθρίαστα και ασκούν την πιο χυδαία προπαγάνδα.
Δυστυχώς γι' αυτούς, ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν «τσιμπάει» πλέον στο τυράκι που τους προφέρουν.
Αυτή την Κυριακή... μειώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, εξαφανίζονται Αν. Ελ., από τα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που δεν αγγίζουν κανέναν ψηφοφόρο. Την επόμενη, να δείτε που θα μας... πασάρουν τη μεγάλη ανατροπή και τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο θα είναι και για εκείνους πολύ αργά.
newsbomb.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτοί που θέλουν να προκαλέσουν αστάθεια στην χώρα έχουν όνομα και επώνυμο. Είναι ακριβώς αυτοί που τους "βολεύει" πολιτικά προκειμένου να δημιουργήσουν θόρυβο για να αναπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και τις αντιδράσεις της. Αδίστακτοι. Ελεεινοί. Άθλιοι. Ρυπαρά διεφθαρμένα υποκείμενα, που μολύνουν κάθε έννοια δικαίου με την παρουσία τους. Πωρωμένοι εξουσιομανείς, νοσταλγοί μιας καθόλα απάνθρωπης μεσαιωνικού τύπου εφαρμογής ιστορικής περιόδου.Κανονικά θα πρέπει να περάσουν από δικαστήριο κατηγορούμενοι για εγκληματική δράση κατά της ανθρωπότητας, για εγκλήματα κατά της ζωής, για εθνική μειοδοσία και τέλος για απόπειρα εκτροπής της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΤΑ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ....ΜΑΣ ΤΑ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ....
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή