Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αγριεύει η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης! Τσίπρας: Ικανός να σκηνοθετήσει μαζική φυγή καταθέσεων ο Σαμαράς - Η Βούλτεψη υπονομεύει τη δημοκρατία

- Έκτακτη σύσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας
- "Είναι επικίνδυνος πια για τη χώρα ο Σαμαράς" είπε σε στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου

- Κυβέρνηση και τρόικα μεθοδεύουν τον εκφοβισμό βουλευτών για να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης....

Την επικοινωνιακή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπας, που συγκάλεσε έκτακτως σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου. Ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δυο μέρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους της αντιπαράθεσης, με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά επικίνδυνο για τη χώρα και τόνισε πως η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία! 


Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων», επεσήμανε στους συνεργάτες του ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως είναι χαρακτηριστική η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη «η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία». 

«Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν». 

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα «κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν». 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου