Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Και τυχερό παιχνίδι με κέρδη σε Μόρια, λανσάρει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο ίδιος ο υπουργός συμμετέχει στη διαφημιστική προώθηση του νέου τυχερού παιχνιδιού, 
που θα συνεισφέρει στην οικονομία της μοριοδότησης
Με το σύνθημα «Άσε τον Μισθό και πιάσε το Μόριο», ο υπουργός Παιδείας, επιχειρεί να κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με το νέο «νομισματικό σύστημα», στο οποίο οι εργαζόμενοι θα παίρνουν προτεραιότητα για μελλοντικό διορισμό.....

Το νέο παιχνίδι με την ονομασία «Μόρια», πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες, με το πρώτο του Τζακ Ποτ. Ο τυχερός νικητής θα εισπράξει 170 ολόκληρα μόρια που θα τον φέρουν σε πλεονεκτική θέση έναντι των άλλων υποψηφίων στους πίνακες κατάταξης, όταν γίνουν προσλήψεις.
Στην ουσία, η μέθοδος της «πληρωμής με προτεραιότητα στις προσλήψεις», έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν, από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, αλλά πρώτη φορά δοκιμάζεται τόσο οργανωμένα.

Φιλοδοξία του υπουργείου -αλλά και του κ. Λοβέρδου προσωπικά- είναι σιγά σιγά, το μόριο για πρόσληψη στο δημόσιο, να μετατραπεί και επισήμως σε ένα νέο είδος εθνικού «νομίσματος», που θα αποδεσμεύσει τη χώρα από τις μνημονιακές δεσμεύσεις και τον καταναγκασμό του ευρώ.
Για τον λόγο αυτό, οι μοριοδοτούμενοι, θα μπορούν να πληρώνουν με μόρια σε όσα Super Market, καφενεία και εστιατόρια έχουν συμβληθεί με το υπουργείο Παιδείας, ενώ σε όποια καταστήματα δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα αγοράζουν έναντι μορίων, τα οποία όμως θα παραλαμβάνουν όταν διοριστούν.
Επίσης, θα μπορούν να καταθέτουν τα μόρια που θα αποκτήσουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σε ειδικούς μοριακούς τραπεζικούς λογαριασμούς με δελεαστικό επιτόκιο, ώστε να αυξηθεί η μοριακή ρευστότητα και να ενισχυθεί το τραπεζικό σύστημα.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι όποιος υποψήφιος εργαζόμενος, υπερκαλύψει τις ανάγκες του σε μόρια, θα μπορεί να χρησιμοποιεί εκείνα που του περισσεύουν για πρόωρη συνταξιοδότηση – αφού μέρος της σύνταξης θα δίδεται επίσης σε μόρια.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου