Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ο Λοβέρδος διέταξε ΕΔΕ για την .....απουσία του από τη δοξολογία!!!!!!!

Στην... ιστορία θα μείνει ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, καθώς για πρώτη φορά απουσίασε από την καθιερωμένη δοξολογία ο υπουργός Παιδείας!...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έδωσε το «παρών» στη δοξολογία που τελέστηκε σήμερα το πρωί (28/10/2014) στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αντιλήφθηκε την... γκάφα του όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την απουσία του.

Έκπληκτος ο υπουργός, απέδωσε την απουσία του σε κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες του, καθώς κανείς δεν τον ειδοποίησε ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία....

Μάλιστα μετά το τέλος της παρέλασης, διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να εντοπιστεί αυτός που ευθύνεται για τις παραλείψεις που υπήρξαν στο πρόγραμμά του για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα το ανακοίνωσε και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε.

«Σχετικά με τη μη παρουσία μου στη σημερινή δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο:

Διέταξα ΕΔΕ για τη διαμόρφωση του προγράμματός μου, ως Υπουργού. Την ανέθεσα στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την κα Διονυσοπούλου. Το πρόγραμμά μου έχει μόνο την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση. Επομένως, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στη δοξολογία θα εκπροσωπούσε άλλος. Εκεί έγινε η παρεξήγηση και η ΕΔΕ θα εντοπίσει με ποιου την ευθύνη».
avantipopolo.gr

1 σχόλιο: