Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού




Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι και χαλαζοπτώσεις...

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη δυτική Ελλάδα σήμερα Σάββατο (04-10-2014) από τις νυχτερινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Αύριο Κυριακή (05-10-2014) και μεθαύριο Δευτέρα (06-10-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στη δυτική Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία.

2. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχειά τα έντονα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα συνεχιστούν στις προαναφερθείσες περιοχές και την Τρίτη (07-10-2014).

Ωστόσο, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, δεν θα υπάρξει σημαντική μεταβολή της θερμοκρασίας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι τα φαινόμενα είναι συνηθισμένα για το φθινόπωρο, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι περιοχών, όπου έχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές, «καθώς δεν ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται οι περιοχές αυτές σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης».

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν την Τρίτη και ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση, «αλλά δεν θα επιστρέψουμε στην καλοκαιρία» όπως καταλήγει ο κ. Λάλος.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου