Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Νέα διοίκηση στον ιστορικό Αστέρα Ιτέας!

Με την είσοδο των εύρωστων επιχειρηματιών της πόλης κ.κ. Κώστα Φραγκούλη, Νίκου Βορριά και Πέτρου Παπαποστόλου ξημερώνει πιο αισιόδοξα η "επόμενη μέρα" στην ιστορική ομάδα της Ιτέας, το δημοφιλή Αστέρα ο οποίος μόλις πριν λίγο καιρό έχασε στις λεπτομέρειες θα λέγαμε, την άνοδό του στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική....


Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης
Ο κ. Γιάννης Χλεμπογιάννης, ο οποίος κράτησε επιτυχώς τα ηνία του συλόγου επί μία τετραετία (καλοκαίρι 2010 - καλοκαίρι 2014) υπέβαλλε την Κυριακή 27 Ιουλίου την παραίτησή του και στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που διεξήχθη στο Δημαρχείο τρεις μέρες μετά (Τετάρτη 30 Ιουλίου) επισημοποιήθηκε η "αλλαγή φρουράς" στα διοικητικά.

Ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα  κ. Άγης Πασαλιμανιώτης (δεξιά)
συνομιλεί με παράγοντες της συνέλευσης.
Ο προπονητής κ. Γιάννης Λύτρας μάλλον θα αποτελέσει κι αυτός παρελθόν αφού πρόσφερε ότι ήταν δυνατό κατά το προηγούμενο διάστημα και ασφαλώς θεωρείται εξίσου επιτυχημένος, ενώ γίνονται ενέργειες να κλεισθεί ένα έμπειρο όνομα και να αποκτηθούν ορισμένοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, με στόχο ο Αστέρας να υλοποιήσει το όραμα της ανόδου του σε Εθνική κατηγορία.
http://iteafwkidas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου