Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ονόματα δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων του Προγράμματος Νέων Αγροτών

Ονόματα δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων του Προγράμματος Νέων Αγροτών για την Στερεά Ελλάδα
Στη διαδικασία ανάρτησης των ονομάτων των «εν δυνάμει δικαιούχων», των «επιλαχόντων» και των «απορριπτόμενων» του Μέτρου 112 - Εγκατάσταση Νέων Γεωργών (πρόγραμμα Νέων Αγροτών) βρίσκονται αυτό το διάστημα οι Περιφέρειες της χώρας.....
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου από το ΥπΑΑΤ, η αξιολόγηση έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και αυτή την στιγμή μένει να ολοκληρωθεί στην Κρήτη και το Βόρειο Αιγαίο (στην Κρήτη είναι σχεδόν έτοιμη). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αριθμός των δικαιούχων αναμένεται να φθάσει τους 11.000 ενώ το επόμενο στάδιο πριν τις πληρωμές είναι να εκδοθούν οι αποφάσεις ένταξης. Όσον αφορά τη διαδικασία, υπηρεσιακοί παράγοντες των Περιφερειών που ασχολούνται με το Μέτρο 112 μας κάνουν γνωστό ότι η πρώτη αξιολόγηση γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΑΟΚ) των Περιφερειών και η δεύτερη αξιολόγηση πραγματοποιείται από τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.
Μιλώντας με στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βορείου Αιγαίου μιας και είναι η τελευταία Περιοχή που θα ανακοινώσει ονόματα μας δήλωσαν: «Είμαστε στην διαδικασία της κατάταξης αφού έχουμε κάνει την αξιολόγηση. Όταν ολοκληρωθεί και ελεγχθεί από την διαχειριστική αρχή τότε θα γίνει η ανακοίνωση της λίστας με τα ονόματα. Θα ολοκληρώσουμε την κατάταξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε να στείλουμε τα στοιχεία στην διαχειριστική αρχή».

Ο ΑγροΤύπος, στην συνέχεια του ρεπορτάζ σας παρουσιάζει όλα τα ονόματα των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας

Για την Στερεά Ελλάδα προκύπτει ότι υποβλήθηκαν 613 αιτήσεις από τις οποίες οι 305 στην Φθιώτιδα, οι 139 στην Βοιωτία, οι 131 στην Εύβοια, οι 23 στην Φωκίδα και 15 στην Ευρυτανία. Από αυτές στην Εύβοια αξιολογήθηκαν ως δικαιούχοι 55 Αιτήσεις (41% των υποψηφίων από Εύβοια) ενώ στην Βοιωτία 87 (62,5% των Βοιωτών Υποψηφίων), στην Φθιώτιδα 173 (56,7% των υποψηφίων από Φθιώτιδα), στην Φωκίδα 13 (56,5% των υποψηφίων από Φωκίδα) και στην Ευρυτανία 5 (33,3% των υποψηφίων από Ευρυτανία). Ως επιλαχόντες κατατάσσονται στην Εύβοια 59 Αιτούντες, στην Βοιωτία 31, στην Φθιώτιδα 115, στην Φωκίδα 7 και στην Ευρυτανία 6 Τέλος, απορρίφθηκαν συνολικά 62 Αιτήσεις από τις οποίες 17 από Εύβοια, Βοιωτία 21, 17 Φθιώτιδα, 4 Ευρυτανία και 3 Φωκίδα.
Χρήστος Διαμαντόπουλος
xdiam@agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου