Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Eνδεχόμενο διακοπών ρεύματος από 11:00 – 14:00

Για το ενδεχόμενο εκ περιτροπής διακοπών  στην ηλεκτροδότηση σήμερα από τις 11:00 – 14:00 ενημερώνει ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ.....

Οι περικοπές της ηλεκτροδότησης θα έχουν μέγιστη διάρκεια τη μία ώρα.
Ο ΔΕΔΔΗΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών ωστόσο επισημαίνει πως ενδέχεται να μεταβληθεί τόσο ως προς τη διάρκεια όσο και ως προς τις γεωγραφικές περιοχές που αφορά.
Για την ενημέρωση των καταναλωτών, θα λειτουργεί όλο το 24ωρο ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860. Το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.
Εκτός λειτουργίας 13 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ
Σύμφωνα με τηη ΔΕΗ, από την έναρξη της απεργιας της ΓΕΝΟΠ τα μεσάνυχτα, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας μέχρι στιγμής, 13 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, συνολικής ισχύος περίπου 3.400 μεγαβάτ.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός λειτουργίας βρίσκονται οι εξής μονάδες: Λαύριο 4, Μεγαλόπολη 4, Κομοτηνή, Φλώρινα, από δύο μονάδες στο Αμύνταιο, την Καρδιά και την Πτολεμαΐδα και τρεις μονάδες στον Αγ. Δημήτριο. Η ισχύς που λείπει από το σύστημα είναι 3.400 μεγαβάτ. Σε λειτουργία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, παραμένουν 7 θερμικές μονάδες (λιγνίτης και φυσικό αέριο), ισχύος 2200 μεγαβάτ και τα υδροηλεκτρικά.
newsroom naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου