Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/7 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας ενάντια στα χημικά του πολέμου στη Μεσόγειο....

Έγινε προβολή ενημερωτικού υλικού και αναλυτική παρουσίαση των απόψεων έγκυρων επιστημόνων, αλλά και αυτών των ίδιων των Αμερικανών στρατιωτικών, για την επικινδυνότητα του «πειράματος» με την υδρόλυση των συριακών χημικών στη Μεσόγειο. Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση, στην οποία εκφράστηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για την οργάνωση των κινητοποιήσεών μας και για τη δημιουργία μιας κίνησης με τη συμμετοχή πολιτών, συλλόγων, συλλογικοτήτων και φορέων, για τη διαρκή αντιμετώπιση όλων των παρόμοιων προβλημάτων που υπάρχουν ή που θα προκύψουν απειλώντας την περιοχή μας και τη χώρα μας γενικότερα.
Αποφασίστηκαν οι πρώτες κινητοποιήσεις, όπως και η έκδοση ψηφίσματος, συγκροτήθηκε η πρώτη προσωρινή Συντονιστική Ομάδα και ανανεώθηκε το ραντεβού για νέα συνέλευση μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες για την οργανωτική εξέλιξη της κίνησης.
Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στο κάλεσμα του Συντονιστικού της Κρήτης για
«παλλαϊκή πανελλαδική συστράτευση και κινητοποίηση που ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Ιουλίου και θα κορυφωθεί με τον τριήμερο αποκλεισμό της βάσης στη Σούδα στις 19-21 Ιουλίου 2014».
Θα πραγματοποιήσουμε εξόρμηση με δύο σταντ στην Πλατεία Πάρκου και στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου αύριο Σάββατο 19/7/2014, από 11 π.μ. έως 1 μ.μ.
Εκεί θα γίνεται διανομή ενημερωτικού υλικού και προφορική ενημέρωση, μαζί με εγγραφές όσων επιθυμούν ηλεκτρονική πληροφόρηση και συμμετοχή στην κίνηση. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν και να αφιερώσουν χρόνο για να αντισταθούμε ενωμένοι αποτελεσματικά στα «πειράματα» και στα σχέδια όλων όσων απειλούν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.  
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΗΜΙΚΩΝ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  και  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου