Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Λουκέτο στο ιατρείο Αράχωβας- Σε αναστάτωση οι κάτοικοι

Αράχωβα : Όποιος θέλει να εξεταστεί ή να γράψει φάρμακα, θα πηγαίνει στο ...Λιδωρίκι !!!...



Μείζον κοινωνικό πρόβλημα για τους κατοίκους της Αράχωβας αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες της, μετά την πρωτόγνωρη  αλλά και την τουλάχιστον προκλητική απόφαση, περί μετάβασης του μοναδικού γιατρού της Αράχωβας στο κατ άλλα αγαπητό Λιδωρίκι.
Ναι καλά διαβάζετε. Το ιατρείο της Αράχωβας θα κλείνει  3 ημέρες την εβδομάδα για να εξυπηρετούνται από τον γιατρό της Αράχωβας , οι κάτοικοι του Λιδωρικίου.
Μάλλον ο Λεωνίδας θα ανήκει στους γιατρούς χωρίς σύνορα  !!!!
Σημείωση : Εδώ και 3 μήνες και οι Δελφοί, με χιλιάδες τουρίστες σε καθημερινή βάση αλλά και με  1000 άτομα -στο περίπου- μόνιμους κατοίκους, δεν έχουν ούτε αγροτικό ιατρό.
Από την μία κάνουμε διαφήμιση να έρθει κόσμος στην Ελλάδα και από την άλλη αν κάποιος χρειαστεί ιατρική φροντίδα, θα πρέπει να τα έχει καλά με τον Θεό που πιστεύει !!
Ακολουθεί και το σχετικό δημοσίευμα, με την απόφαση για τον ιατρό της Αράχωβας, για το όλο αυτό παρατράγουδο :


Λουκέτο στο ιατρείο Αράχωβας- Σε αναστάτωση οι κάτοικοι


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους 3.500 κατοίκους της Αράχωβας η απόφαση να μπαίνει λουκέτο δύο ημέρες κάθε εβδομάδα στο Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής τους.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της υποστελέχωσης στο αντίστοιχο ιατρείο του Λιδορικίου, όπου κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες τους ο ένας και μοναδικός γιατρός της Αράχωβας έπειτα από εντολή της διοίκησης του νοσοκομείου Λιβαδειάς, όπου ανήκει διοικητικά.

Η απόφαση αυτή όμως προκαλεί ερωτήματα στους κατοίκους της Αράχωβας, καθώς το κενό στο Λιδορίκι, όπως υποστηρίζουν, θα μπορούσε να καλυφθεί από τους πέντε ειδικευμένους γιατρούς και τους δύο αγροτικούς που εργάζονται στο Ιατρικό Κέντρο του Διστόμου.

Πηγή: Δημοκρατία
http://e-hani.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου