Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στη Λαμία ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για να εξαγείλει ολοκλήρωση των έργων στη ΠΑΘΕ και νέα διόδια. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στην Ανθήλη

Στη Λαμία έρχεται αύριο κατά πάσα πιθανότητα ο Υπουργός και Υποδομών  Μιχάλης Χριυσοχοϊδης για να εξαγγείλει την ολοκλήρωση των έργων της ΠΑΘΕ  και την εγκατάσταση  νέων διοδίων(!) ....
καθώς και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσειςμέχρι την ολοκλήρωση των έργων  από την είσοδο της Λαμίας μέχρι την Ανθήλη. Ο υπουργός  σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 11 το πρωί στα Goodys στην Εθνική οδό όπου υπάρχει προγραμματισμένη ενημέρωση από το Υπουργείο Υποδομών για τα έργα.
Εν τω μεταξύ αναστάτωση επικρατεί στην Ανθήλη  όπου προετοιμάζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωί στις 10,30 στην πλατεία του χωριού καθώς οι κάτοικοι ενημερώθηκαν ότι  η είσοδος και η έξοδος από το Δ.Δ. Ανθήλης  προς τη Λαμία  μέχρι την ολοκλήρωση των έργων  ( μιλούν  για διάστημα 6 μηνών) θα γίνεται μέσω Αγίας Παρασκευης (ΒΙΠΕ) ή Δαμάστας. Στις παραπάνω παρακαμπτήριες θα διοχετεύεται  και όλη η κίνηση της Εθνικής οδού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη με ότι αυτό συνεπάγεται από ταλαιπωρία και κυκλοφοριακή συμφόρηση από φορτηγά και κάθε είδους οχημάτων  σε ένα στενό δρόμο.
Τα χειρότερα έρχονται μετά την ολοκλήρωση των έργων οπότε προβλέπεται να λειτουργήσουν πλευρικά διόδια στην είσοδο και έξοδο της Λαμίας  και μετωπικά διόδια  στο κόμβο Αγίας Παρασκευής.  Επιπρόσθετα με την ολοκλήρωση της παράκαμψης της Στυλίδας προβλέπεται να λειτουργήσουν  δύο ακόμη πλευρικοί σταθμοί διοδίων στη Φθιώτιδα, ο ένας στην Αγία Μαρίνα και ο άλλος στην είσοδο των Ραχών.
Το Φθινόπωρο εφέτος προβλέπεται καυτό….
http://altpressfthiotida.com/

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή