ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Νίκος Σταυρογιάννης: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής

"Εφόσον διασφαλίσω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εντολή των δημοτών και των συμπολιτών μου να είμαι ο επόμενος δήμαρχος δεν θα παραιτηθώ της βουλευτικής ιδιότητας"....
Αυτό δηλώνει στον τοπικό ραδιοσταθμό FM1, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαμιέων και βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης. Συμπληρώνει μάλιστα πως περιμένει "απαντήσεις και από άλλες πηγές" αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναμένει τις νομικές επεξεργασίες.
Σπεύδει πάντως να επαναλάβει πως "σε καμία περίπτωση δεν θα θέσω σε κίνδυνο την επιλογή των συμπολιτών. Πρώτα είναι αυτό και μετά είναι η θέλησή μου να μείνω στη Βουλή όσο περισσότερο μπορώ…" όπως χαρακτηριστικά τόνισε προσθέτοντας συγχρόνως ότι πρόθεσή του είναι να συμβάλει στην κατεύθυνση να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι είναι βουλευτής της αντιπολίτευσης (σσ ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα "Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές") αλλά σε ό,τι αφορά την πιθανότητα εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή σημειώνει με νόημα πως «το σύστημα κάνει ό,τι μπορεί. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα. Προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αδιέξοδα. Δεν είναι οι συνάδελφοί μου, όλοι οι συνάδελφοί μου απ' όλα τα κόμματα, ό,τι καλύτερο. Εγώ προτιμώ τις καθαρές τις ξεκάθαρες κουβέντες. Είμαι υπέρ των εκλογών".
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.