Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ - Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσωπα άλλαξαν πολιτικές δεν θα αλλάξουν ! Ένα θέατρο. Προοπτική ; Απ το κακό στο χειρότερο !....

«Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , που προεκλογικά μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα γίνει καμιά περικοπή στις συντάξεις ανήγγειλε την περικοπή των επικουρικών συντάξεων κατά 5.2%. Οι διάφορες περικοπές θα συνεχίσουν να γίνονται τμηματικά παντού. Θα γίνουν γιατί οι ηγέτες των δύο κομμάτων τις έχουν προσυπογράψει μαζί ως συμβατική τους υποχρέωση προς το μνημόνιο. ( Σελίδα 427 του μνημονίου  " Τα μέτρα αυτά θα δώσουν την δυνατότητα μείωσης της απόκλισης στο επίπεδο κατώτατου μισθού σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας (Πορτογαλία , Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη) ) Έχουν δεσμευτεί επίσης για όσο πολιτεύονται να μην ακολουθήσουν άλλη πολιτική εκτός από αυτήν που τους υπαγορεύουν η τρόικα, το μνημόνιο και η Μέρκελ.
Ήταν αυτά που δεν υπέγραψε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης και έφυγε από την κυβέρνηση και γι αυτό το σύστημα προσπάθησε και προσπαθεί να τον απαξιώσει με κάθε μέσον και τρόπο που διαθέτει. 
Για μια ακόμη φορά τα συστημικά κόμματα είπαν προεκλογικά, συνειδητά ψέματα για να του αποσπάσουν την απαραίτητη ψήφο προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Ο απλός λαός για μια ακόμη φορά ξεγελάστηκε.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. προεκλογικά προειδοποιούσε. Τώρα μετά τις εκλογές συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη, που μας την έδωσε ο Ελληνικός λαός, με περισσότερη πίστη με περισσότερο πείσμα.  


ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ 
Ιστοσελίδα:http://laosfokidos.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου