Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ « 707 ΘΕΣΠΙΕΙΣ » ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

Το  « ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ », τόσο μέσω της διακηρύξεώς του όσο και με ενημερωτικό φυλλάδιο είχε διευκρινίσει με περισσή  σαφήνεια  και  ενέργεια το ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ !...

Στόχος του ήταν η κατεδάφιση ενός « αμαρτωλού καθεστώτος » στον Δήμο Δελφών.  Ο στόχος θα μπορούσε να επιτευχθεί άμεσα με ευθεία - μετωπική σύγκρουση και αναμέτρηση με το « αμαρτωλό καθεστώς ».  ΟΜΩΣ οι λοιπές κοινωνικές δυνάμεις στο Δήμο Δελφών,  αδιαφόρησαν και δεν έστερξαν στην δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου ενάντια στα κυκλώματα διαπλοκής και διαφθοράς.
Προ αυτής της καταστάσεως η μόνη δυνατή λύση ήταν η «δια πλαγιοκοπήσεως» κατεδάφιση του διεφθαρμένου καθεστώτος. 
Η  ΚΑΤΑΔΕΦΙΣΗ  του  αμαρτωλού  καθεστώτος  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ   !!         
Ακολουθεί η εξάρθρωση και ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ των κυκλωμάτων διαπλοκής και διαφθοράς !!
Ο αριθμός 707 των ηρωϊκών μαχητών,  ως έγγιστα προς τον αριθμό 700, θυμίζει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,  όταν θυσιάστηκαν 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ μαζί με τους 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ με τον βασιλέα αυτών ΛΕΩΝΙΔΑ .  Οι ΗΡΩΕΣ και οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ είναι πάντοτε ολίγοι.  Τα επικαιροποιημένα γεγονότα μας επιβάλλουν να αποκαταστήσουμε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι στην μάχη των Θερμοπυλών   « θυσιάστηκαν εθελοντικά »  και οι   « 700 Θεσπιείς » μαζί με τους 300 Σπαρτιάτες και να διορθώσουμε το επίγραμμα που αποδίδεται στον Σιμωνίδη: « Ω ξειν αγγέλειν Λακεδαιμονίοις  και  Θεσπιείς ,  ότι  τήδε κείμεθα  τοις ΄κείνων ρήμασι  πειθόμενοι ».
Τιμή και ΔΟΞΑ στους 700 ηρωικούς μαχητές του ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ που οδήγησαν στην οριστική και αμετάκλητη κατεδάφιση του αμαρτωλού καθεστώτος στον Δήμο Δελφών.
Οι δυνάμεις της  ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ  υποσχέθηκαν ότι θα ισχύσουν οι αρχές της Χρηστής Διοικήσεως  δηλαδή η κρίση εναρέτου ανδρός στο Δήμο Δελφών.  Δεν έχουμε δικαίωμα να διατηρούμε ούτε ίχνος   ελαχιστοτάτης   αμφιβολίας !!
Αναμένουμε  όμως  την  περί  τούτου  ΑΠΟΔΕΙΞΙΝ.
ΓΙΑ  ΤΟ  ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ  ΦΩΣ

ΚΩΣΤΑΣ   ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου