Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τσίπρας: Μόνο στο Μαξίμου κάνουν πως δεν κατάλαβαν τι έγινε σήμερα

«Δεν είμαστε αδαείς να πιστεύουμε ότι θα φεύγανε από μόνοι τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουνε από μόνοι τους. Εμείς θα τους ρίξουμε», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τα Προπύλαια....

Στα Προπύλαια όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Απευθυνόμενος στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος, είπε: «Δώσατε έναν σπουδαίο αγώνα. Καταγράψαμε μία ιστορική νίκη για την περιφέρεια της Αττικής, που συνδυάζεται με ένα ιστορικό αποτέλεσμα».

«Για πρώτη φορά σε αυτή τη μακρά και μεγάλη ιστορία των αγώνων της Αριστεράς, κερδίσαμε μία εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως «είναι ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη που ακούστηκε και το μήνυμα αυτό είναι ότι αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, παρά μονάχα με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, προκοπή».

«Είμαστε εμείς αυτοί που αναλαμβάνουμε μια ιστορική ευθύνη. Θα γυρίσουμε τον τροχό», συνέχισε, λέγοντας ότι «όλη Ευρώπη και όλη η Ελλάδα κατάλαβε τι έγινε σήμερα. Ένα μικρό κομμάτι μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν πως δεν κατάλαβαν τι έγινε στη χώρα. Εμείς όμως  θα επιμείνουμε».

«Δεν είμαστε αδαείς να πιστεύουμε ότι θα φεύγανε από μόνοι τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουνε από μόνοι τους. Εμείς θα τους ρίξουμε με τις δράσεις και τους αγώνες μας», είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά με την αναμέτρηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τον Γιώργο Καμίνη για τον δήμο της Αθήνας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «για όλους εμάς είναι σαν να κέρδισε ο Γαβριήλ, μας έκανε υπερήφανους και να ονειρευτούμε», ενώ στη συνέχεια συνεχάρη όλους τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφεραν να εκλεγούν στις αυτοδιοικητικές εκλόγές.

«Σήμερα κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη, αύριο θα κερδίσουμε και τον πόλεμο», κατέληξε.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου