Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο Αστέρας Ιτέας νίκησε και τον Όμηρο Νεοχωρίου με σκορ 2 - 0. Οι παίκτες του Αστέρα από το πρώτο λεπτό έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι θέλουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική όσο τίποτε άλλο.... Συνεχίζουν με τα αποτελέσματα τους να μας εκπλήσσουν και ο κόσμος μαζί τους να ονειρεύεται στην άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική. Η ομάδα της Ιτέας πριν ξεκινήσουν τα μπαράζ την θεωρούσαν όλοι αουτσάιντερ. Αυτή η ομάδα απέδειξε ότι έχει την δύναμη να ανέβει κατηγορία. Τα γκολ για τον Αστέρα σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Δελής και ο 17χρονος Γιώργος Χάιδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Ιτέας (Γ. Λύτρας): Αλεξανδρής, Σνιγκούρ, Παπαγεωργίου, Χούσα, Δελής, Ιωάννου, Κουβέλης, Βάσος, Χαρδαλούπας, Τοπούζι, Πολυζωίδης.
Όμηρος Νεοχωρίου (Δ. Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Τσιφοπανόπουλος, Κάκκος, Αλεξόπουλος, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας, Σεραφίγγος, Αποστολίδης, Φράγκος.
Να επισημάνουμε για ακόμα μία φόρα ότι όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα της Ιτέας είναι ντόπια παιδιά που εδώ και τέσσερα χρόνια εργάζονται σκληρά για να φτάσουν την ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν και οι φίλαθλοι της Ιτέας για το βροντερό παρόν στο γήπεδο και την στήριξη που δίνουν στην ομάδα.
ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου